reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Beatka i super ze Mały teraz zadowolony wiadomo ze nic na siłę szkoda waszego stresu :)
Milka ale wam fajnie taki świąteczny weekend tylko we 2:D korzystacie bo pewnie na długo ostatni :)
U mnie nic nie idzie do przodu a sporo dziś zrobiłam porzadki, pranie, obiad i nic... Ale już się nie przejmuje wyjdzie jak będzie gotowy. Tylko rozpakowanym zazdroszczę ze maja poród za sobą :)

reklama
Alunia ojej to smutne :( biedny mały... dziewczyna będzie kiedyś bardzo żałowała, że ominęło ją jego dzieciństwo.

renia no właśnie korzystam na poczet tych wszystkich przyszłych weekendów :D to ostatnie nasze chwile tylko we dwoje :)
w końcu się u Ciebie rozkręci, może to małemu dłużej zajmie, ale kto wie czy nie będzie to ta noc :)

Schauma - super ze wychodzicie☺. Ciekawe jak corcia zereaguje

Antus - jak tam u Was?

Dzis zadna nie chce rodzic, wszystkie chca sie jeszcze jutro objesc;)

Ja juz spalaszowalam troszke salatki i kawalek ciasta krowka i zoladek nam w gardle:(
Chociaz ma to tez swoje plusy, moze nie przytyje za bardzo;)

Drogie mamusie. Z okazji Świąt Wielkiejnocy dużo zdrowia dla każdej z was i waszych rodzin. Dużo radości i pomyślności. Tym rozpakowanym życzę jak najwięcej nocy przespanych i samych wspaniałych chwil z maluszkami. A oczekujacym szybkich i łatwych porodów.
W załączeniu ode mnie i córci nasze dzisiejsze babeczki Wielkanocne ;)

Beatko super ze u Was już lepiej i wiecie skąd te płacze. Oby synek zdrowo i pięknie rósł.

Milka ale Ci fajnie ;) taki leniwy dzień pizamowy tylko we dwoje.

Renia trzymam kciuki oby już niebawem się rozkrecilo u Ciebie.

Ja dzis chodzę zgieta w pół. Mała strasznie napiera na szyjke. Już myślałam że coś się zacznie i zjadłam żurek szybko jakby się okazało że miałabym rodzić jutro ;) ale chyba falszywy alarm.

Załączniki

• 2016-03-26 18.12.42.jpg
    2016-03-26 18.12.42.jpg
    81,2 KB · Wyświetleń: 92
reklama
a my bylismy na placu zabaw z Damianem i tak mnie wzielo na loooody :p chociaz tez juz mialam zoladek w gardle od obiadu :D ale sobie dogodziłam i nawet po tym troche przeszlo hehe

Do góry