reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Antus ogromne gratulacje. Piękna waga no i szybko się uwineli. Czekamy na zdjęcie.

Aniabuu co za dziad. I jeszcze uciekł. Bardzo mi przykro ze Cię taka nerwowa sytuacja spotkała Ale najważniejsze że nic się dzidzi nie stało. Odpoczywaj.

Ja już dziś trochę lepiej się czuję. Ale poszłam do lekarza żeby mnie osluchal. No i płuca i oskrzela czyste, temp brak a ona mi antybiotyk pisze jak by się pogorszylo. Mówię żeby mi dała taki dla dzieci może Amotax (cora teraz bierze). A ona mi Augumentin na dwa tygodnie mówię że za dwa tyg mam cc a ona nic.

Marzenka ja mam tak od wczoraj ze mala wypycha się z prawej strony i czuję nacisk na szyjke straszny.
Kitki co się stało - zaraz zajrzę na wątek wizytowy.

reklama
Synus

Załączniki

• WP_20160325_14_02_40_Pro.jpg
    WP_20160325_14_02_40_Pro.jpg
    914,7 KB · Wyświetleń: 151
aniabuu dobrze, ze nic Wam sie nie stalo. Stres musialam miec ogromny :(

Co do piersi to ja mam poranione, ale nie jest tak zle jak bylo z corka. Gorzej, ze mam straszny nawal pokarmu, chyba z 10 dzieci moglabym wykarmic :(

Antus - ale malutki przy mezu sie wydaje☺. Jak sie czujesz?
Martita - Ty to sie ciesz a nie zaluj. Ja sie mocno stresowalam jak nadia wrzeszczala ze glodna a mi nic praktycznie nie lecialo

Antus dumny tatuś ;-) piękne zdjęcie :-)

Dziś poznałam dr który będzie najprawdopodobniej robił mi cc. Zartownis mówił że otworzy mnie jak Kinder niespodziankę wkrótce bo akurat 20 kwietnia ma dyżur ;-)

Antus gratuluje ;) widzisz nie taki malutki synek super :) nastepna szczesliwa mamusia ;)

Martita nawal ci zniknie zaraz tylko nie odciagaj za duzo. Laktatorem tylko do uczucia ulgi. Jak julcia w stosunku do siostrzyczki??

Ktoras pytala o sutki, mnie nawet nie zabolaly maly ladnie ssie od poczatku , tylko przy corce mialam zmasakrowane no ale ona to wgl ssac nie umiala , uzywalam maltan ;)

Kitki glupio by bylo pisac zebys sie nie martwila bo to tak jakby prosic gluchego zeby sluchal, bo jestes mama a mama zawsze sie martwi bo kocha ,musisz wiezyc ze wszystko jest w porzadku :*

Aniabuu co za kretyn ;0 mam nadzieje ze juz sie uspokoilas i z corcia wszystko wporzadku :* dobrze ze ta kobieta spisala rejestracje, ja bym nie odpuscila takiemu.

Marzenka biedna juz niedlugi synek bedzie z toba ;) moze czeka na prima aprilis :) moje dzieci sobie daty wybieraja ;) luska 10czerwca na wyplate hehe wojtek w dzien babci 21stycznia a maksym 5 marca w dzien tesciowej :)

reklama
Aniabuu, rany, to miałaś przeżycie! Dobrze, że wypadek ostatecznie okazał się niegroźny dla Ciebie i dziecka. Uważaj na siebie.

Ania12344 ale fajnie, w końcu wszyscy razem :) Dużo radości i pięknych wspólnych chwil :)

Antus - GRATULACJE! Faktycznie synek na rękach u męża wydaje się takim drobniaczkiem :) Mam nadzieję, że czujesz się dobrze po operacji? Spokojnej nocy, wypoczywaj i zbieraj siły na tulenie Antka :)

Martita, przepraszam, że tak przyziemnie, ale powiedz, jak znajdziesz chwilkę po powrocie do domu, czy nie było problemu z brakiem zgody na szczepienia? No i Tobie także życzę radości i pociechy z córci :)

A Sweetka i Alexia co tak nagle umilkły? Dziewczyny w porządku u Was?

Annika już w domu?

Beata, a u Was jak sytuacja wygląda? Jak się czujecie?

Ostatnia edycja:
Do góry