reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

aniabuu rany!!! i jak po badaniach, mam nadzieję ze wszystko dobrze?? super, ze macie rejestrację tego dziadka, uciekać z miejsca wypadku to totalne świństwo :/

Antus gratuluję!!! :D ale Ci zazdroszczę, ze jesteś juz po! :D a maly pięknie waży, kolejna ponad 3 kilowa dzidzia! :)

reklama
Aniu co za pech :( daj znac po badaniach co lekarz powiedzial :*
Dobrzre ze kobieta za Toba zareagowala i masz swiadka zdarzenia. Ucieczka z miejsca wypadku napewno sie na nim odbije.

Antus gratulacje! Ja tez czekam na zdjecie Synka ;)

Marzenka mój mały też się wypina zawsze z prawej strony i tak potrafi na okrągło, czasem jak pogłaskam to się schowa i za parę sekund znów tak się pcha jakby miała skóra zaraz pęknie.

Antus gratuluje synka i czekamy na zdjęcie :D

Renia ja też się właśnie boję tych bolących brodawek, spakowane już mam i nakładki i muszle laktacyjne ale na samą myśl już mnie sutki bolą :(

Aniu dobrze że pojechałaś sprawdzić co i jak. Daj znać po badaniu czy wszystko w porządku.
Ludzie poszaleli z tymi świętami i wszędzie pełno samochodów, ludzie nie patrzą na parkingach gdzie idą więc też trzeba uważać. Ja skoczyłam tylko do Lidla to więcej czasu straciłam na jeżdżenie po parkingu aż miejsce się zwolniło, później szybkie zakupy bo tylko takie zapomniane z wczorajszej listy i znów powtórka stania w kolejce :/ ale jutro tylko po bułki mojego wyśle i nie pcham się w to wariactwo, no chyba że książę wymyśli sobie iść jutro do pracy :/

Z tymi zakupami to ludzie szaleją strasznie u mnie na szczęście m robił zakupy dziś dostał 3 listy :p
Jak tam mamuśki jak się czujecie :-)?

Antus serdeczne gratulacje:-) piekna waga :-) czekamy na fotoooo!!

Marzenka takie gulki mam wlasnie jak mala się wypina i tez mi przy tym brzuch twardnieje.

Aniabuu matko święta... Tym starym dziadom to trzeba prawo jazdy zabierać, jeszcze uciekł... No co za stary gnoj!!

Ja dziś poszłam do mięsnego po mieska i wędliny. Oczywiscie w kolejce ze 30 osob w wiekszosci stare baby, wiec grzecznie poszłam na koniec kolejki. A tu nagle słyszę "proszę Panią w ciąży na początek" normalnie pierwszy raz mi się zdarzyło ze mnie wywołali ;-) baby troszkę pomruczaly ale żadna głośniej nie protestowala.

Dziewczyny dalej brzuszek mi twardnieje i boląco sie spina .,sama nie wiem czy to porodowe skurcze czy nie..czasem powtarzają sie regularnie a czasem nie ...taka górka mi wyskakuje i boli jak na okres,nie chce jechać do szpitala jesli to sa przepowiadające ,grypa panuje i taka wizyta kontrolna w szpitalu na bank zajmie pół dnia:( Zobacz załącznik 752167

Wypina ci sie maluszek z jednej strony. Tez tak mam i to boli, ale to nie skurcze.

Ja mam takie dni gdy mam regularne lekkie skurcze co 3 minuty, trwające po kilka godzin. Na ktg widać ze sa regularne, ale nie powodują rozwierania ani niczego. Po prostu macica ćwiczy. Juz ponad 2 tygodnie to trwa.

Ja zakupy tez juz mam zrobilam w środę:) jutro tylko chlebek odbierzemy. Pytalam położna żurek moge zjeść :)
Powiem wam mimo calodobowego odciagania mleka nycia i wyparzania butelek mialam czas się zdrzemnąć i ponudzić:)

Dziewczyny ktg wporzatku, sprawdzili czy wody się nie Sącza ale też wszystko ok. Brzuch pobolewa najprawdopodobniej od pasów, muszę odpoczywać.
Mój m mówi że pewnie dziad sobie wypij ( u nas dziś święto i wolne od pracy) i dlatego uciekal

reklama
Do góry