reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Renia, brodawki bolały:sorry: też miałam nakładki w szpitalu, ale córcia nie umiała przez nie ciągnąć... takze dałam spokój, zacisnelam żeby i karmiłam.

reklama
Dzis zaczęłam 40tydz i mam straszna nerwice do mojego męża ..tak bez powodu większego,nerwowa i niespokojna sie czuje :( az mi wstyd przed sobą

Dziewczyny ja na pogotowiu, miałam wypadek samochodowy. Jakiś stary dziadek we mnie uderzył i uciekł. Miałam świadka, wszystko zgłoszone na policji. Ale boli mnie brzuch więc pojechałam sprawdzić co z małą..

Aniu mam nadzieje ze wszystko w porządku. Dobrze ze nic ci sie nie stalo.
Renia u mnie obylo sie bez bolących brodawek ale ja z laktatorem.

Ale jechalas autem czy tak w ciebie bezposrednio walnal? Matko co za kretyn. Dobrze ze pojechalas sprawdzic. Daj znac po badaniu

Z tego wszystkiego zapomnialam wam wspomniec ze jak jechalismy do gina to w nas tez puknela jakas lasencja ale to na drodze osiedlowej. Podtanowila nagle wlaxzyc wsteczny by kogos puscic. Maz trabil ale nie widziala czy co i w nas puknela. Ale mala szkoda bo praktycznie w miejscu. Tylko zderzak. Spisalismy oswiadczenie ale maja zadzwonic czy mamy zglaszac do ubezp czy nam kase do reki dadza. Na szczescie starym autem. Nowym to maz by ja chyba pogryzl;) u nas te uliczki dojazdowe sa okropne, ciagle cos sie dzieje

Ostatnia edycja:
Bluelovi dzięki że napisałaś ;-) moja starsza też nie pozwala podejść nikomu do dzidzi, u ciebie ten plus że starszaki się bawią razem a ja muszę bawić się że starsza jedna ręką albo pomiędzy kp. Często w trakcie kp chce się pobawić czy przytulić i jakoś się staram to jedna ręką zrobić :-D Też czekam na ciepłe dni żeby iść na spacerek czy plac zabaw :-) czyli nawet 3 da się ogarnąć to dobrze to nie jest ze mną źle bo też mam ogarnięte wszystko ;-) a bałam się że nie ogarnę;-) co prawda że mną mąż będzie msc w domku ale nie ma go całymi dniami bo lata po urzędach i załatwia wszystko i zakupy robi ;-) a twoje starszaki budzą się w nocy?
Aniu super ze w domku i że córeczka się cieszy na maluszki :-) moja się budzi różnie kp na żądanie czasami co godzinę dwie lub trzy ale najczęściej co 2 h je. Pieluszki też u nas idą jak szalone prawie przy każdym karmieniu. Też się cieszę na 500+ :p
Aniu ja tez jem wszystko i wszystkich obserwuje malutka
Martita super ze do domku :-D ja daje jedna na jedno karmienie nawet jak mała pije 5 min zaśnie i znowu chce po chwili to daje ta sama by "opróżnila" i następne karmienie druga pierś. Moja szybko pije bo max 20 min ale czasami na dwa razy ;-)
Antus gratulacje!!!
Marzenka ale się rozciąga maluszek :-D trzymam kciuki by się rozkręcilo na dobre :-)
Reniu mnie bolały bardzo i bolą do teraz do tego były rany. Ale już jest lepiej z czasem malutka lepiej łapie a mi położna pokazała jak przystawic porządnie i od tego czasu idzie łatwiej :-) i ja bez nakładek karmie. Tylko w najgorszych momentach maść maltan gruba warstwa i zakrywam wkładkami laktacyjnymi no i wietrzenie pomaga :-)
Aniabuu jejku! Co za debil!! Dobrze że pojechałas sprawdzić, daj znać od razu po:-*
My właśnie jemy obiadek i będziemy zaraz szykować swieconke, posprzatalam dziś w domku na święta jak dziewczynki spały ;-) w końcu ;-)

Jechałam autem i wjechał mi w bok. Później uciekał, ale pani za mną wszystko widziała i spisała jego nr rejestracji. Będzie miał przerabane

Jechałam autem i wjechał mi w bok. Później uciekał, ale pani za mną wszystko widziała i spisała jego nr rejestracji. Będzie miał przerabane
Idiota i tyle! Szkoda ze nikt go nie zlapal. Pewnie pijany byl to zwial. Zglos na policje.

Marzenka - mi jak sie ta gulka robi to tez czuje jak naciska glowka na szyjke i boli mnie na dole. Kregoslup nie

reklama
Do góry