Bluelovi dzięki że napisałaś ;-) moja starsza też nie pozwala podejść nikomu do dzidzi, u ciebie ten plus że starszaki się bawią razem a ja muszę bawić się że starsza jedna ręką albo pomiędzy kp. Często w trakcie kp chce się pobawić czy przytulić i jakoś się staram to jedna ręką zrobić
Też czekam na ciepłe dni żeby iść na spacerek czy plac zabaw :-) czyli nawet 3 da się ogarnąć to dobrze to nie jest ze mną źle bo też mam ogarnięte wszystko ;-) a bałam się że nie ogarnę;-) co prawda że mną mąż będzie msc w domku ale nie ma go całymi dniami bo lata po urzędach i załatwia wszystko i zakupy robi ;-) a twoje starszaki budzą się w nocy?
Aniu super ze w domku i że córeczka się cieszy na maluszki :-) moja się budzi różnie kp na żądanie czasami co godzinę dwie lub trzy ale najczęściej co 2 h je. Pieluszki też u nas idą jak szalone prawie przy każdym karmieniu. Też się cieszę na 500+
Aniu ja tez jem wszystko i wszystkich obserwuje malutka
Martita super ze do domku
ja daje jedna na jedno karmienie nawet jak mała pije 5 min zaśnie i znowu chce po chwili to daje ta sama by "opróżnila" i następne karmienie druga pierś. Moja szybko pije bo max 20 min ale czasami na dwa razy ;-)
Antus gratulacje!!!
Marzenka ale się rozciąga maluszek
trzymam kciuki by się rozkręcilo na dobre :-)
Reniu mnie bolały bardzo i bolą do teraz do tego były rany. Ale już jest lepiej z czasem malutka lepiej łapie a mi położna pokazała jak przystawic porządnie i od tego czasu idzie łatwiej :-) i ja bez nakładek karmie. Tylko w najgorszych momentach maść maltan gruba warstwa i zakrywam wkładkami laktacyjnymi no i wietrzenie pomaga :-)
Aniabuu jejku! Co za debil!! Dobrze że pojechałas sprawdzić, daj znać od razu po:-*
My właśnie jemy obiadek i będziemy zaraz szykować swieconke, posprzatalam dziś w domku na święta jak dziewczynki spały ;-) w końcu ;-)