reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Renia, brodawki bolały:sorry: też miałam nakładki w szpitalu, ale córcia nie umiała przez nie ciągnąć... takze dałam spokój, zacisnelam żeby i karmiłam.

reklama
Dzis zaczęłam 40tydz i mam straszna nerwice do mojego męża ..tak bez powodu większego,nerwowa i niespokojna sie czuje :( az mi wstyd przed sobą

Dziewczyny ja na pogotowiu, miałam wypadek samochodowy. Jakiś stary dziadek we mnie uderzył i uciekł. Miałam świadka, wszystko zgłoszone na policji. Ale boli mnie brzuch więc pojechałam sprawdzić co z małą..

Aniu mam nadzieje ze wszystko w porządku. Dobrze ze nic ci sie nie stalo.
Renia u mnie obylo sie bez bolących brodawek ale ja z laktatorem.

Ale jechalas autem czy tak w ciebie bezposrednio walnal? Matko co za kretyn. Dobrze ze pojechalas sprawdzic. Daj znac po badaniu

Z tego wszystkiego zapomnialam wam wspomniec ze jak jechalismy do gina to w nas tez puknela jakas lasencja ale to na drodze osiedlowej. Podtanowila nagle wlaxzyc wsteczny by kogos puscic. Maz trabil ale nie widziala czy co i w nas puknela. Ale mala szkoda bo praktycznie w miejscu. Tylko zderzak. Spisalismy oswiadczenie ale maja zadzwonic czy mamy zglaszac do ubezp czy nam kase do reki dadza. Na szczescie starym autem. Nowym to maz by ja chyba pogryzl;) u nas te uliczki dojazdowe sa okropne, ciagle cos sie dzieje

Ostatnia edycja:
Bluelovi dzięki że napisałaś ;-) moja starsza też nie pozwala podejść nikomu do dzidzi, u ciebie ten plus że starszaki się bawią razem a ja muszę bawić się że starsza jedna ręką albo pomiędzy kp. Często w trakcie kp chce się pobawić czy przytulić i jakoś się staram to jedna ręką zrobić :-D Też czekam na ciepłe dni żeby iść na spacerek czy plac zabaw :-) czyli nawet 3 da się ogarnąć to dobrze to nie jest ze mną źle bo też mam ogarnięte wszystko ;-) a bałam się że nie ogarnę;-) co prawda że mną mąż będzie msc w domku ale nie ma go całymi dniami bo lata po urzędach i załatwia wszystko i zakupy robi ;-) a twoje starszaki budzą się w nocy?
Aniu super ze w domku i że córeczka się cieszy na maluszki :-) moja się budzi różnie kp na żądanie czasami co godzinę dwie lub trzy ale najczęściej co 2 h je. Pieluszki też u nas idą jak szalone prawie przy każdym karmieniu. Też się cieszę na 500+ :p
Aniu ja tez jem wszystko i wszystkich obserwuje malutka
Martita super ze do domku :-D ja daje jedna na jedno karmienie nawet jak mała pije 5 min zaśnie i znowu chce po chwili to daje ta sama by "opróżnila" i następne karmienie druga pierś. Moja szybko pije bo max 20 min ale czasami na dwa razy ;-)
Antus gratulacje!!!
Marzenka ale się rozciąga maluszek :-D trzymam kciuki by się rozkręcilo na dobre :-)
Reniu mnie bolały bardzo i bolą do teraz do tego były rany. Ale już jest lepiej z czasem malutka lepiej łapie a mi położna pokazała jak przystawic porządnie i od tego czasu idzie łatwiej :-) i ja bez nakładek karmie. Tylko w najgorszych momentach maść maltan gruba warstwa i zakrywam wkładkami laktacyjnymi no i wietrzenie pomaga :-)
Aniabuu jejku! Co za debil!! Dobrze że pojechałas sprawdzić, daj znać od razu po:-*
My właśnie jemy obiadek i będziemy zaraz szykować swieconke, posprzatalam dziś w domku na święta jak dziewczynki spały ;-) w końcu ;-)

Jechałam autem i wjechał mi w bok. Później uciekał, ale pani za mną wszystko widziała i spisała jego nr rejestracji. Będzie miał przerabane

Jechałam autem i wjechał mi w bok. Później uciekał, ale pani za mną wszystko widziała i spisała jego nr rejestracji. Będzie miał przerabane
Idiota i tyle! Szkoda ze nikt go nie zlapal. Pewnie pijany byl to zwial. Zglos na policje.

Marzenka - mi jak sie ta gulka robi to tez czuje jak naciska glowka na szyjke i boli mnie na dole. Kregoslup nie

reklama
Do góry