reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny dalej brzuszek mi twardnieje i boląco sie spina .,sama nie wiem czy to porodowe skurcze czy nie..czasem powtarzają sie regularnie a czasem nie ...taka górka mi wyskakuje i boli jak na okres,nie chce jechać do szpitala jesli to sa przepowiadające ,grypa panuje i taka wizyta kontrolna w szpitalu na bank zajmie pół dnia:(
ImageUploadedByForum BabyBoom1458912147.712904.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458912147.712904.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458912147.712904.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 330
Martita w pierwszej ciąży właśnie tak robiłam jedna pierś na jedno karmienie, tak na zmianę.
A w szpitalu jak brodawki były obolałe to dawalam 2 razy z jednej piersi, a później 2 razy z drugiej, żeby brodawki mogły dłużej odpocząć.

Marzenka - ta gulka to maly sie wypina, ja tez tak mam czasami, gory i doliny i do tego brzuch twardy

Antus- gratuluje. Witamy Antosia na swiecie:)

Ania - fajnie ze chlopcy tacy grzeczni sa. Co do karmienia to za bardzo nie wiem jak lepiej czy z piersi czy odciagac wiec sie nie wypowiem

A ja mam dola, jakies zle przeczucie mialam od kilku dni. Bylam u gina. Napisze na watku wizytowym

Martita ja na początku też po 1 piersi dawałam nie ma sensu zmieniać bo mało potrzebują a konkretniejsze mleczko leci dopiero później :)
Marzenko to tak jak u mnie. Cmil mnie brzuch jak na @ od samego rana do poludnia. Juz się cieszyłam zaczęłam regał czyścić i przeszło :D przepowiadajace zanikają jak się zmieni formę ruchu... no nic ja chcę do poniedziałku urodzic jak nic się nie będzie działo to biorę męża w obroty :p

Dzieki, tak wlasnie myslalam. Ja mam dzis piersi jak kamienie, nawal przyszedl :(

marzenka mnie meczyly skurcze przepowiadajace kilka dni przed porodem wyjatkowo czesto, ale poki nie sa regularne to nie porodowe. I porodowe by sie nasilaly na pewno

reklama
A wszystkie was bolą/ bolaly brodawki? Ja się tego boje juz odparzylam i spakowałam nakładki do torby.
Kitki ci się dzieje? Zaraz doczytam na wizytowym.

Do góry