reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny dalej brzuszek mi twardnieje i boląco sie spina .,sama nie wiem czy to porodowe skurcze czy nie..czasem powtarzają sie regularnie a czasem nie ...taka górka mi wyskakuje i boli jak na okres,nie chce jechać do szpitala jesli to sa przepowiadające ,grypa panuje i taka wizyta kontrolna w szpitalu na bank zajmie pół dnia:(
ImageUploadedByForum BabyBoom1458912147.712904.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458912147.712904.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458912147.712904.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 337
Martita w pierwszej ciąży właśnie tak robiłam jedna pierś na jedno karmienie, tak na zmianę.
A w szpitalu jak brodawki były obolałe to dawalam 2 razy z jednej piersi, a później 2 razy z drugiej, żeby brodawki mogły dłużej odpocząć.

Marzenka - ta gulka to maly sie wypina, ja tez tak mam czasami, gory i doliny i do tego brzuch twardy

Antus- gratuluje. Witamy Antosia na swiecie:)

Ania - fajnie ze chlopcy tacy grzeczni sa. Co do karmienia to za bardzo nie wiem jak lepiej czy z piersi czy odciagac wiec sie nie wypowiem

A ja mam dola, jakies zle przeczucie mialam od kilku dni. Bylam u gina. Napisze na watku wizytowym

Martita ja na początku też po 1 piersi dawałam nie ma sensu zmieniać bo mało potrzebują a konkretniejsze mleczko leci dopiero później :)
Marzenko to tak jak u mnie. Cmil mnie brzuch jak na @ od samego rana do poludnia. Juz się cieszyłam zaczęłam regał czyścić i przeszło :D przepowiadajace zanikają jak się zmieni formę ruchu... no nic ja chcę do poniedziałku urodzic jak nic się nie będzie działo to biorę męża w obroty :p

Dzieki, tak wlasnie myslalam. Ja mam dzis piersi jak kamienie, nawal przyszedl :(

marzenka mnie meczyly skurcze przepowiadajace kilka dni przed porodem wyjatkowo czesto, ale poki nie sa regularne to nie porodowe. I porodowe by sie nasilaly na pewno

reklama
A wszystkie was bolą/ bolaly brodawki? Ja się tego boje juz odparzylam i spakowałam nakładki do torby.
Kitki ci się dzieje? Zaraz doczytam na wizytowym.

Do góry