reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Melduje sie z patologii ciazy. Na wizycie malutka miała tachykardie i od razu skierowanie na oddział. Mysle ze to jednarazowy numer bo siedziałam w kolejce pozginana 2 godziny, duszno mi było i złe sie czułam w oba zaczęła być mocno aktywna i sie przepychać.
Ktg na odziale w porządku, usg dobre - wody w porządku, przepływy i łożysko tez. Mała wazy 2900. Zostaje na noc, jak bedzie ok to jutro wyjdę, niech posprawdzaja.

schauma kciuki zaciśnięte!!! :) :* powodzenia!!

marciosz ojej, dobrze, ze badania wyszly ok! i w sumie to dobrze, ze lekarz położył Cię w szpitalu, lepiej dmuchać na zimne.

Martita sliczna mała, jaka czarnulka:blink: do schrupania;-) ;)

Schauma to trzymamy kciuki:blink:

U mnie na wizycie wszystko ok. Szyjka zaczela sie skracac ale glowka jeszcze wysoko. Mala ma 3400 ale mowil ze tak z lekkim zapasem podaje wage. Tak naprawde teraz to w kazdej chwili moze sie cos zaczac dziac. W kazdym badz razie mala jest odpowiednio rozwinieta.
Siedzialam 3 godziny w poczekalni, przyszlam do domu i poszlam spac.

Marzenka ty to masz energii naprawdę:-) ja pochodziłam wczoraj po ikei to dzisiaj cały dzień leżę. Załapałam jakiegoś wirusa :-(
Co do mrożenia zup to potwierdzam, że to dobry pomysł. Dzięki temu jak byłam w szpitalu to M. miał co jeść hehe ;-)

Milady miewam podobne bóle ale raczej w ciągu dnia głównie jak siedzę i mala zaczyna napierac. Ból taki jakby mi na żywca chciało urwać nogę...

Shauma to już zarqz będziesz miała swoje dzieciątko:-) super :-)

Marciosz trzymaj się dzielnie w tym szpitalu, znając szpitale to pewnie Cię przetrzymają...

Alunia..ja mam zamrożone zupy , pierogi kilka rodzajów , nawet makaron do zupy pomidorowej :) (przelewam wrzątkiem i gotowe) nie mam miejsca w zamrażalniku bo bym jeszcze gołąbki i leczo zamroziła ;)

reklama
Hah pierogi też mam :-D i chyba dzisiaj trochę zjemy :-)

Ja mam małą zamrażarkę więc niestety muszę dawkowac wszystko, ale jak badziemy zmieniać lodówkę to zażyczę sobie giganta ;-)
Gołąbki i leczo to też super sprawa :-) ja nieraz jeszcze pulpety mrożę.

Do góry