Sciagnelam wlasnie sobie wyniki z wczoraj. Krzepniecie znow do dupy ale juz sie tak nie przejmuje. Krew jak zwykle same strzalki albo gora albo dol ale to tez przezyje. Ale s moczu wyszla mi glukoza. Wiecie co to oznacza bo pierwszy raz mam takie cudo
reklama
madzia1701
Zaangażowana w BB
Kitki a czy przypadkiem przed oddaniem moczu do badania (wieczorem) nie zjadłaś czegoś słodkiego albo jakieś owoce? Bo ja właśnie kiedyś oddawałam mocz w poniedziałek do badania a w niedziele pojadłam sb troszke słodkiego i mi wyszła glukoza. Musiałam powtórzyć bo mojej gince się nie podobało. Ale powiedziałam jej właśnie jaka sytuacja była, powtórzyłam ten mocz i wyszedł ok.Sciagnelam wlasnie sobie wyniki z wczoraj. Krzepniecie znow do dupy ale juz sie tak nie przejmuje. Krew jak zwykle same strzalki albo gora albo dol ale to tez przezyje. Ale s moczu wyszla mi glukoza. Wiecie co to oznacza bo pierwszy raz mam takie cudo
marciosz
Fanka BB :)
Kitki troszke bardziej sie szamotała przed badaniem i na badaniu sie bardzo wypychala. A to wyszło na zwykłym sprawdzaniu tętna na detektorze lekarskim.
Przed chwila znowu miałam ktg i przy ruchach skacze jej do 180, tak to w normie 140-150 ale nie wiadomo czy coś sie dzieje czy taka jej natura.
Przed chwila znowu miałam ktg i przy ruchach skacze jej do 180, tak to w normie 140-150 ale nie wiadomo czy coś sie dzieje czy taka jej natura.
ania50
Kitki nie przejmuj sie kilogramami, widzialysmy Twoje fotki przeciez i chyba nikt nie zaprzeczy temu, ze super wygladasz Moze powoli, ale z pewnoscia zrzucisz zbedne kg po ciazy
Ja juz mam 16 na plusie
Co do glukozy to w ciazy sie moze zdarzac w niewielkich ilosciach, jak sie utrzymuje dluzej albo jest wysoka ilosc to moze swiadczyc o cukrzycy ale ona sie przeciez wczesniuej ujawnia, nie wiem czy na tym etapie ciazy tez mozez. Duzo tej glukozy Ci wyszlo?
Ja juz mam 16 na plusie
Co do glukozy to w ciazy sie moze zdarzac w niewielkich ilosciach, jak sie utrzymuje dluzej albo jest wysoka ilosc to moze swiadczyc o cukrzycy ale ona sie przeciez wczesniuej ujawnia, nie wiem czy na tym etapie ciazy tez mozez. Duzo tej glukozy Ci wyszlo?
kasiunia123
Ania w domciu ich podtuczysz i moment przybiorą na wadze
Widzicie Ania już wróciła do swojej wagi, nam też tak szybko pójdzie
Widzicie Ania już wróciła do swojej wagi, nam też tak szybko pójdzie
reklama