reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sciagnelam wlasnie sobie wyniki z wczoraj. Krzepniecie znow do dupy ale juz sie tak nie przejmuje. Krew jak zwykle same strzalki albo gora albo dol ale to tez przezyje. Ale s moczu wyszla mi glukoza. Wiecie co to oznacza bo pierwszy raz mam takie cudo

reklama
Sciagnelam wlasnie sobie wyniki z wczoraj. Krzepniecie znow do dupy ale juz sie tak nie przejmuje. Krew jak zwykle same strzalki albo gora albo dol ale to tez przezyje. Ale s moczu wyszla mi glukoza. Wiecie co to oznacza bo pierwszy raz mam takie cudo
Kitki a czy przypadkiem przed oddaniem moczu do badania (wieczorem) nie zjadłaś czegoś słodkiego albo jakieś owoce? Bo ja właśnie kiedyś oddawałam mocz w poniedziałek do badania a w niedziele pojadłam sb troszke słodkiego i mi wyszła glukoza. Musiałam powtórzyć bo mojej gince się nie podobało. Ale powiedziałam jej właśnie jaka sytuacja była, powtórzyłam ten mocz i wyszedł ok.:)
f2w39jcg9643e66r.png

Kitki troszke bardziej sie szamotała przed badaniem i na badaniu sie bardzo wypychala. A to wyszło na zwykłym sprawdzaniu tętna na detektorze lekarskim.
Przed chwila znowu miałam ktg i przy ruchach skacze jej do 180, tak to w normie 140-150 ale nie wiadomo czy coś sie dzieje czy taka jej natura.

Kitki nie przejmuj sie kilogramami, widzialysmy Twoje fotki przeciez i chyba nikt nie zaprzeczy temu, ze super wygladasz :) Moze powoli, ale z pewnoscia zrzucisz zbedne kg po ciazy :)
Ja juz mam 16 na plusie :)

Co do glukozy to w ciazy sie moze zdarzac w niewielkich ilosciach, jak sie utrzymuje dluzej albo jest wysoka ilosc to moze swiadczyc o cukrzycy ale ona sie przeciez wczesniuej ujawnia, nie wiem czy na tym etapie ciazy tez mozez. Duzo tej glukozy Ci wyszlo?

Marciosz dobrze ze juz wszystko jest dobrze, szybkiego powrotu do domku
Schauma i jak tam?
Kasiunia teraz waza 2100 i 2370
Co do kg to ja ważę juz tyle co przed porodem :)

Bluelovi a u Ciebie jak z kg? U nas było podobnie na wadze dlatego pytam.

Shauma jak tam? Wszystkie ciekawe jesteśmy:-)

Aniu a ile miałaś na plusie tych kg?

reklama
Do góry