reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita gratulacje! Super :-D a malutka jest jak moja córcia :-)
Jej ale super ze tak sprawnie i bez nacięcia :-) jej jaka piękna <3
Fenika super ze w domku :-)
Barbablue super ze koniec remontów ja opisałam kilka stron temu jak moja zareagowała na siostrę też jest u mnie mała różnica wieku to będzie podobnie u ciebie. U nas reakcja super starsza córcia pomaga przy malutkiej glaszcze obserwuje jest troszkę zazdrosna ale w normie ;-)
Bluelovi ja czekam na pierwszy spacerek kiedy wyszliscie pierwszy raz? I za ile kupiłaś ta dostawke ja chciałam ale ta od przodu raczej daj znać jak będzie z nią :-)
Schauma trzymam kciuki żeby się rozkręcilo daj znać po wizycie :-D
I za resztę też trzymam kochane :-D ale emocje :-D
U nas dziś w nocy była częsta pobudka na cycusia ;-) m właśnie składa łóżko rano przyjechało do sypialni będzie nam w 4 wygodniej :-D
Dziś mamy odwiedziny rodzinki a jutro położna znowu będzie :-)

reklama
Klaudyna dostawka 600 i mocowania 60 ja zamowilam ta buggypod lite. Ona jest boczna . kochana my jeszcze nie bylismy na spacerku mielismy isc ale trafilismy z ta zoltaczka do szpitala i nie bylismy ;/ a pogoda niezaciekawa tak dzis gradem tak strzelalo :0

Martita Twoja córeczka jest przecudna :)

Reniu zerknij na pw

Tak nam dobrze w domu :)))) w nocy jak adrenalina ze mnie zeszła to nie mogłam się na karmienie dobudzic. Dopiero teraz powoli odzywam :)

Martita gratulacje!!! Kajunia śliczna, czarne włoski :-) kolejny ekspres :-)

Schauma i marzenka ja myślę że chyba przyszedł na Was czas, trzymam kciuki :-)

Fenika super ze juz w domciu jesteście ;-)

Ja od dzisiaj dokładnie 4 tyg do cc, pewnie o tej porze mała będzie już z nami :-)

Jeziu widzę dziewczyny że wy też macie problem ze spaniem, u mnie to jakaś masakra, nie mogę się przekręcić, mała kopie, brzuch ciągnie. Gdyby nie to że to dopiero początek 36 tc kazalabym małej opuszczać lokum, hehe

Ja sobie spaceruję, a tu takie rzeczy się dzieją :) MArtita - gratulacje! Super dziewczynka:) Wspaniale, że poród przebiegł tak sprawnie i szybko. A nie było namawiania na szczepienia?
Fenika, teraz to odżyjesz momentalnie :)
Schauma, Marzenka czyli siedzicie jak na szpilkach, ciekawa jestem, kiedy się u Was zacznie "na poważnie", trzymajcie się i bądźcie w gotowości :)
Kitki, mój też tak szaleje, że czasem mam dość. Nie wiem, co za akrobacje wyczynia, ale czuję go niekiedy i na dole i na górze i w dwóch bokach na raz. Ogólnie jest o wiele bardziej aktywny niż wcześniej także w ciągu dnia(do tej pory najbardziej ruszał się o północy) i rozpycha się niemiłosiernie.
W nocy się wybudzam, bo albo mi niewygodnie albo Małemu ;)
Beata, jak synek? Jesteście już razem?

Kasiunia, no jeszcze dwa dni :) Nie mogę się doczekać i z drugiej strony trochę się boję. Chciałabym żeby już było po wszystkim.

Aniu no w końcu możesz zabrać chłopców do domu. Cieszymy się razem z wami:biggrin2:
A ile teraz ważą???

Ciekawe jak schauma na wizycie...

reklama
ania o rany.... :) to wielki dzień jutro macie, naprawdę wielki :) niech ktoś weźmie kamerę i kręci, olbrzymje emocje i takie wzruszenia warto nagrać :) cieszę się bardzo dla Ciebie :* :)

Antus mam podobne nastawienie do Ciebie - nie mogę doczekać się środy i jednocześnie chcę by było już po...

mój mały się uspokoił, ruchy ma delikatniejsze od paru dni, ja mam olbrzymi napływ energii. właśnie pomyłam wszystkie okna na piętrze, zrobiłam pranie i po raz enty przepakowalam torbę małemu do szpitala :) chodzę i myślę co jeszcze porobić i chyba wyciągnę mojego na zakupy.

Do góry