reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marciosz dobrze ze lekarz zainterweniowal jesli cos go zaniepokoilo, wierze ze to jednorazowe i jutro wrocicie do domu :)

Schauma z tego co piszesz to obejdzie sie bez wywolywania ;) zycze lekkiego porodu :)

reklama
Marciosz nie bardzo znam sie na pojęciach medycznych ale napewno wszystko będzie dobrze..mnie męczą z ktg bo jak na złość moj okruszek spi zawsze podczas testu :(

Marciosz - a zle sie czulas przed wizyta? Dzidzius inaczej zaczal sie zachowywac? Pytam bo moj syn odkad przesadzilam w weekend z lazeniem od pn szaleje i to doslownie, tlucze sie w brzuchu strasznie. I oczywiscie strach mnie oblecyal ze moze tez mu cos sie dzieje. Ta tachykardia wyszla na usg czy jak?
Tezymam kciuki zeby okazalo sie ze wszystko jest dobrze i zeby puscili Was jak najszybciej

Weszlam na wage i w trzy tyg przytylam 2kg:oops: gin mnie udusi w pt:( zreszta sama sobie w leb palne. Waze 85 czyli juz 14 na plusie:( czuje sie jak slon w skladzie porcelany. Na pocieszenie wciagnelam 3zelki a pozniej sie dziwie:rolleyes:

Kitki ja tez mam 14 na plusie. nie przejmuj się, zrzucimy po porodzie. może to chwilę zajmie, ale w końcu wrócimy do normalnej wagi :) lato przed nami, zaladujemy bąble do wózków i maratony spacerowe :)

Marciorz współczuję stresu, ale lepiej dmuchać na zimne.
Kitki u mnie też 14 na plusie. Już nie wchodzę na wagę ;-)
Pewnie Schauma dziś da radę, kwietnioweczki to ekspresowe dziewczyny, hehe

A ja siedzę w szkole tańca,Ada ma lekcje, jeszcze 30 min i w końcu do domu :-)

Schauma trzymamy kciuki!! Oby szybko i gładko poszło ciekawe czy będziemy mieli dwa maluszki z jednego dnia
Marciosz, współczuję stresu. Oby wszystko było w porządku. Daj znać koniecznie.
U mnie 11 kg na plusie i chyba do piątku nie dojdzie za dużo

Dziewczyny ja juz raz przerabialam zrzucanie kg po ciazy i wiem ze u mnie wcale tak latwo to nie idzie. Poza tym wiek tez swoje robi niestety

reklama
Do góry