reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Alunia ..dzis juz spasowalam ,stopy mi spuchły i czuje jakby każda z nich ważyła tonę, w środku czuje parcie do dołu . A moj lekarz jedzie na wakacje w ten weekend i nie bedzie go cały przyszły tydzień:( jutro zaczynamy 39tydz. Odpuszczam z praca . Czuje sie dziwnie dzis, do wczoraj było bardzo dobrze ale dzis totalny dyskomfort :(

reklama
Alunia wspomniałaś kochana o wanience i sobie przypomniałam ze wanienki nie mam ! A to przez mojego męża który sie upiera ze bedzie kapać Mateuszka w wannie ..ehhh zamówie przez internet :)

U mnie wanienka była jedną z pierwszych rzeczy które miałam ;-)

Marzenka ja to Cię podziwiam. Całą ciążę pracujesz. Obyś teraz chociaż troszeczkę odpoczęła:-)

Aniu trzymam kciuki za Twoje malutkie dwa cukiereczki. Oby wyjście w środę się udało i żebyście wszyscy byli razem na święta. Chłopcy są cudowni a Ty dzielna.
Beatko dla Ciebie również ściskam kciuki za środę i wierzę że wszystko będzie dobrze i Damianek urodzi się zdrowy i szybko nabierze odpowiedniej wagi.
Klaudyna chyba już pisałam że corcia prześliczna i bardzo się cieszę ze wychodzicie.
W końcu dobre wieści.
A Bluelovi twój maluszek bardzo dzielny. Daj znać jak po wizycie u pediatry.
Ja miałam dziś wizytę u gina - opisalam na wątku wizytowym.
U mnie też było dziś mycie okien Ale pomógł mi brat a mama ogarnęła firanki.
Ja coś tam się z nimi krecilam i padam. Jestem ledwo żywa a jeszcze mnie znioslo ze zmeczenia i wpadlam brzuchem na taki metalowy róg od kuchenki a w zasadzie otarlam się ze az mnie zabolało. Mam nadzieję ze dzidziuś tego nie poczuł bo śladu już nie ma choć na początku było lekko zaczerwienione.

Ja tylko na chwile przepraszam nie mam sil juz dzis :( siedze i placze , pojechalismy po wyniki i do pediatry a tam bilirubina 18 az :( odrazu szpital, maly lezy na noworodkavh pod lampa a ja nie moglam z nim zostac no nie moge sie uspokoic ,moje malenstwo lezy samo w szpitalu ;( dobrze ze moge z nim siedziec w ciagu dnia tam ,:( kolo 11 jade i zostaje do wieczora , jest mi tak cholernie zle :(

Bluelovie , tak mi przykro z powodu rozłąki z maleństwem :( a co lekarz mowi? Długo potrwa naświetlanie ? Kochana nawet sobie nie wyobrażam jak ci jest teraz ciezko ...oj:( trzymaj sie dzielnie oby ta bilirubina spadła i maleństwo wróciło szybciutko do domciu .

Bo w tym szpitalu nie ma miejsc dla mam ,on lezy na noworodkach a nikt mi nie da lozka na poloznictwie , co innego jak by mial miesiac to moglibysmy razem na pediatri lezec ale ze to nie bylo by za dobre bo tam zarazki a u nich leza malenstwa jak to one nazwaly czyste bez zarazkow, mowi ze to kwestia 2-3 dni ;(

bluelovi nie wiem co to za zasady ma ten szpital, przeciez Ty piersia karmisz :( w kazdym razie przytulam Cie bardzo mocno, dwa dni szybko mina i na pewno wyniki sie poprawia...

reklama
Do góry