reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Pisalam Wam ostatnio, ze dopadly mnie takie mysli, ze musze sie pospieszyc i chce ze wszystkim zdazyc ;) zreszta ja taka jestem, ze jak sobie cos zaplanuje to robie to od razu.

Beata wwczoraj rano bylam u fryzjerki, wiec kolejna rzecz z listy zalatwiona ;)

Ciekawe, czy Infini już po porodzie. Infini daj znać, jak dojdziesz trochę do siebie, jak wrażenia i jak się czujecie :)
Klaudyna, czyli najlepsze przed Tobą :) Fajnie, że tak szybko Was wypisali.
Zapewne do środy sporo się wydarzy, ale póki co wyczekujemy środy z niecierpliwością, żeby świętować wyjście bliźniaków Ani ze szpitala oraz przyjście na świat Damiana Beaty :) Dziewczyny, kciuki za Was obie i Wasze pociechy.
Ania, super, że Wojtuś przekonał się do smoka :)
Kasiunia, głowa do góry, każdą z nas co jakiś czas dopada marazm i narzekamy jak to na nic sił i chęci nie mamy - to minie :D
Marzenka, Antus jak u Was samopoczucie, Wy już tak daleko terminowo, że w każdej chwili spodziewam się przeczytać, że coś ruszyło :) Choć Marzenka, to jeszcze głową w pracy ;) Podziwiam!

Jak dobrze dziewczyny, że dzisiaj wiecej dobrych niż złych wiadomości u Was :-)

Beatka jeej jeszcze tydzień i Damianek będzie z Tobą. Trzymaj się w tym szpitalu :-) tak jak Ty mi pisałaś wcześniej, tam jesteś pod najlepszą opieką:-*

Ja jutro mam wizytę u ginki, ale bez usg... Chyba już do końca ciąży usg mieć nie będę. Mój biedny M. jeszcze nie wie ze jutro też bedzie musiał wcześnie wstać - chodzi na 10 do pracy ale od wtorku codziennie wstaje kolo 7 bo każę mu się wozić w różne miejsca :-D

Ja dzisiaj zamierzam dopakowac swoją torbę do końca, .bo mała już spakowana. No i muszę wyszorowac wanienke i przewijak (używane były).

Drobi, a dziękuję że pytasz :) ja ogólnie czuję się bardzo dobrze i myślę, że nic się nie zacznie przed terminem cc. Przypominam, że w poniedziałek lub wtorek będę już znała termin cc :)

reklama
Dzoana - gbs raczej nic do tego nie ma. Ja mialam bol ostry w ok 20tyg okazalo sie ze maly mi ucisnal i sie zapalenie drog moczowych zrobilo. A nic nie pieklo ani nic tylko nol w prawej pacheinie i z tylu. Ruszyc sie nie moglam za bardzo. Idz zrob badanie moczu. Jak wyjda bakterie to bedzie wiadomo

Do góry