reklama
Antus wlasnie dzielny chlopczyk pediatra powiedziala ze nie widac po nim ze ma az 18 tej bilirubiny juz jak w wynikomacie odebralam wyniki i zobCzylam to wiedzialam ze. Bd szpital ale jechalam z mysla ze zostane z dzieckiem jak pediatra powiedziala ze nie to sie zanioslam aczem gorzej jak moje dziecko szok okropny :/
Dziekuje dziewczyny za slowa wsparcia ,poplakalam i mi troche lepiej . wiem ze szybko go wylecza i wroci do nas .
Fenika nie poddawaj sie ja z moja corka walczylam 1 o to zeby karmic ,znajdz ta sile!
Dziekuje dziewczyny za slowa wsparcia ,poplakalam i mi troche lepiej . wiem ze szybko go wylecza i wroci do nas .
Fenika nie poddawaj sie ja z moja corka walczylam 1 o to zeby karmic ,znajdz ta sile!
marzenka2015
Fanka BB :)
Dzoana daj znać jak będziesz po wizycie ,oby sie okazało ze to tylko maleństwo uciska gdzieś na nerw. Ostatnio czytałam ze pod koniec ciazy często dochodzi do zatrzymania moczu właśnie przez ucisk i ze to nic poważnego ale lepiej sie upewnić .Trzymam kciuki zeby wszystko było ok
Znow spac nie moge. Maz wrocil, poopowiadal. Teraz juz chrapie...a ja dalej nic. Do tego plecy i biodra mnie bola i mi zle lezec chodzic i siedziec. Wiedzialam ze tak bedzie. Tydzien temu dobrze sie czulam to odwalil nr z tym spa ze miejsc nie bylo. A teraz jak jedziemy to mnie wszystko zaczyna bolec.
Ech i wez dogodz kobiecie w ciazy
Ech i wez dogodz kobiecie w ciazy
reklama