reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Antus wlasnie dzielny chlopczyk pediatra powiedziala ze nie widac po nim ze ma az 18 tej bilirubiny :(juz jak w wynikomacie odebralam wyniki i zobCzylam to wiedzialam ze. Bd szpital ale jechalam z mysla ze zostane z dzieckiem jak pediatra powiedziala ze nie to sie zanioslam aczem gorzej jak moje dziecko :( szok okropny :/

Dziekuje dziewczyny za slowa wsparcia ,poplakalam i mi troche lepiej . wiem ze szybko go wylecza i wroci do nas .

Fenika nie poddawaj sie ja z moja corka walczylam 1 o to zeby karmic ,znajdz ta sile!

Dziękuję dziewczyny :*

Bluelovi dopiero teraz doczytałam o synku :( nie wiem ci bym zrobiła gdyby mi ktoś teraz Anie zabrał :( oby jak najszybciej to minęło :*

Fenika no mi ból nie ustępuje i planuję jechać jutro do mojego ginekologa. Mam nadzieję ze mnie przyjmie bo jak czytam o tych kamicach, kolkach nerkowych itd. to bym nie chciala w szpitalu wyladowac.

Dzoana daj znać jak będziesz po wizycie ,oby sie okazało ze to tylko maleństwo uciska gdzieś na nerw. Ostatnio czytałam ze pod koniec ciazy często dochodzi do zatrzymania moczu właśnie przez ucisk i ze to nic poważnego ale lepiej sie upewnić .Trzymam kciuki zeby wszystko było ok

Znow spac nie moge. Maz wrocil, poopowiadal. Teraz juz chrapie...a ja dalej nic. Do tego plecy i biodra mnie bola i mi zle lezec chodzic i siedziec. Wiedzialam ze tak bedzie. Tydzien temu dobrze sie czulam to odwalil nr z tym spa ze miejsc nie bylo. A teraz jak jedziemy to mnie wszystko zaczyna bolec.
Ech i wez dogodz kobiecie w ciazy:D

Bluelovi kochana bardzo dobrze wiem co czujesz, bo ja jestem bez dzieci juz miesiąc, placze codziennie za nimi. To tylko dwa dni i Maksiu jutro pojutrze będzie w domu. Trzymam kciuki :*

reklama
Do góry