reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Moje chlopaczki, wychodzą w środę o ile nic sie nie zmieni :) Wojtuś w końcu załapał smoka :)

Załączniki

• Gs5b56e1e3-95de-4db1-81d2-19934fef6c33.jpg
    Gs5b56e1e3-95de-4db1-81d2-19934fef6c33.jpg
    169,3 KB · Wyświetleń: 130
Klaudyna super ze juz do domku, jeszcze troche i my będziemy razem.
Bluelovi dobre ze synusia tak nie bolalo, dzielny chłopczyk. Czekamy po wizycie :)

Beatka bardzo dobrze, że monitorują 2 razy dziennie, będzie dobrze, najpóźniej we środę będziesz tulic małego :) znasz juz szczegóły wywoływania? ja w poniedziałek dowiem się kiedy mi będą wywoływać i coraz więcej o tym myślę.

kasiunia wspolczuje złego samopoczucia :* ale juz niedługo zostało, jeszcze chwilę musisz być dzielna :)

Martita no weeez, ja się zabieram za okno u małego już od 3 dni :D

schauma dziękuję, dobrze się czuję, tylko swędzenie znów się uaktywnilo :/ no ale dam radę :)
jejku, ale fajnie z tym sadzeniem kwiatków masz :) moj ogród to pobojowisko narazie.

klaudyna super!! :D buziaki dla dziewczynek! :)

bluelovi ojej, to pięknie ze malutki taki dzielny :* kochany, nie chciał mamci więcej zmartwień dostarczać :)

ania super wiadomości!!! :) a chłopcy śliczni! slodziaczki malenkie :) powodzenia dla was! :*

Schauma - mi sie zaden kombi nie podoba. Karawany i koniec;) ta insignia nawet zgrabny ma tylek:)

Bluelovi - dzielny maksiu. Daj znac wieczorkiem

Klaudyna - super zf juz do domku. Ciekawe jak siostra zareaguje

Ania - o mamusiu ale slodziaki! Malusie drobinki ale jakie cukiereczki

Dziękuję kochane za miłe słowa, ja tylko o sobie a niektóre z Was mają większe zmartwienia.
Jak poogladalam zdjecia marcowo-kwietniowych dzieciaków to cieplej się na serduszku zrobiło :blink:
Ania Twoi chłopcy to sama słodycz, życzę Wam żeby wszystko było dobrze i abyście w środę tulili dzieciaczki w domu :blink:
Klaudyna, ale fajne że już di domku wychodzicie:blink:
Bluelovi, dobrze że synek dzielnie zniósł pobranie krwi...

Ale macie dzielne dzieciaczki:tak:
Bluelovi super, że synek nie płakał dużo:blink:

Klaudynaa swietnie ze juz do domku wychodzici i ze Twoje dziewczynki beda sie mogly spotkac. Ciekawa jestem reakcji starszej:wink:

Aniu no i w koncu dobre wiesci, ze zabierasz chlopcow niedlugo do donku. Dwa male slodziaki:tak:

Ja dzisiaj przez ten bol nerki slabo i mało spalam i teraz taka slaba sie czuje:hmm:

Aniu, jakie piękne maleństwa! Trzymam kciuki żeby nic się z planów nie zmieniło. To tylko kilka dni...
dżoana- a skąd wiesz , że to nerka a nie np jakiś nerw? Pytam bo tez mnie pobolewa po jednej stronie i promieniuje na nogę ..

reklama
bluelovi ale masz super dzielnego synka :)

klaudynaaa daj koniecznie znac jak corka zareagowala.

ania trzymam kciuki za Wasze wyjscie do domu.

Dziewczyny ja te okna w koncu sama umylam :) bo tak mi dobrze szlo, ze nawet mezowi odpuscilam

Do góry