reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Moje chlopaczki, wychodzą w środę o ile nic sie nie zmieni :) Wojtuś w końcu załapał smoka :)

Załączniki

• Gs5b56e1e3-95de-4db1-81d2-19934fef6c33.jpg
    Gs5b56e1e3-95de-4db1-81d2-19934fef6c33.jpg
    169,3 KB · Wyświetleń: 134
Klaudyna super ze juz do domku, jeszcze troche i my będziemy razem.
Bluelovi dobre ze synusia tak nie bolalo, dzielny chłopczyk. Czekamy po wizycie :)

Beatka bardzo dobrze, że monitorują 2 razy dziennie, będzie dobrze, najpóźniej we środę będziesz tulic małego :) znasz juz szczegóły wywoływania? ja w poniedziałek dowiem się kiedy mi będą wywoływać i coraz więcej o tym myślę.

kasiunia wspolczuje złego samopoczucia :* ale juz niedługo zostało, jeszcze chwilę musisz być dzielna :)

Martita no weeez, ja się zabieram za okno u małego już od 3 dni :D

schauma dziękuję, dobrze się czuję, tylko swędzenie znów się uaktywnilo :/ no ale dam radę :)
jejku, ale fajnie z tym sadzeniem kwiatków masz :) moj ogród to pobojowisko narazie.

klaudyna super!! :D buziaki dla dziewczynek! :)

bluelovi ojej, to pięknie ze malutki taki dzielny :* kochany, nie chciał mamci więcej zmartwień dostarczać :)

ania super wiadomości!!! :) a chłopcy śliczni! slodziaczki malenkie :) powodzenia dla was! :*

Schauma - mi sie zaden kombi nie podoba. Karawany i koniec;) ta insignia nawet zgrabny ma tylek:)

Bluelovi - dzielny maksiu. Daj znac wieczorkiem

Klaudyna - super zf juz do domku. Ciekawe jak siostra zareaguje

Ania - o mamusiu ale slodziaki! Malusie drobinki ale jakie cukiereczki

Dziękuję kochane za miłe słowa, ja tylko o sobie a niektóre z Was mają większe zmartwienia.
Jak poogladalam zdjecia marcowo-kwietniowych dzieciaków to cieplej się na serduszku zrobiło :blink:
Ania Twoi chłopcy to sama słodycz, życzę Wam żeby wszystko było dobrze i abyście w środę tulili dzieciaczki w domu :blink:
Klaudyna, ale fajne że już di domku wychodzicie:blink:
Bluelovi, dobrze że synek dzielnie zniósł pobranie krwi...

Ale macie dzielne dzieciaczki:tak:
Bluelovi super, że synek nie płakał dużo:blink:

Klaudynaa swietnie ze juz do domku wychodzici i ze Twoje dziewczynki beda sie mogly spotkac. Ciekawa jestem reakcji starszej:wink:

Aniu no i w koncu dobre wiesci, ze zabierasz chlopcow niedlugo do donku. Dwa male slodziaki:tak:

Ja dzisiaj przez ten bol nerki slabo i mało spalam i teraz taka slaba sie czuje:hmm:

Aniu, jakie piękne maleństwa! Trzymam kciuki żeby nic się z planów nie zmieniło. To tylko kilka dni...
dżoana- a skąd wiesz , że to nerka a nie np jakiś nerw? Pytam bo tez mnie pobolewa po jednej stronie i promieniuje na nogę ..

reklama
bluelovi ale masz super dzielnego synka :)

klaudynaaa daj koniecznie znac jak corka zareagowala.

ania trzymam kciuki za Wasze wyjscie do domu.

Dziewczyny ja te okna w koncu sama umylam :) bo tak mi dobrze szlo, ze nawet mezowi odpuscilam

Do góry