Dorota, Infini z facetami tak jest... Dlatego to my chodzimy w ciąży i rodzimy. Oni przy tych wszystkich dolegliwościach już by umierali W myśl zasady, że facet nie ma kataru, on walczy o życie
Amen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dorota, Infini z facetami tak jest... Dlatego to my chodzimy w ciąży i rodzimy. Oni przy tych wszystkich dolegliwościach już by umierali W myśl zasady, że facet nie ma kataru, on walczy o życie
Milka nie sugeruj się objawiami czy ich brakiem, ja w pierwszej ciąży na początku oprócz zmeczenia nie miałam zadnych objawow i urodziłam zdrowe dziecko :-)
Tusia moja mama tez mowila ze "nie zgadza się" na kolejne dziecko, a wczoraj poleciała do sklepu i kupila już jakies ubranka, nawet je nie mowilam ze to wg mnie za wcześnie bo tak się cieszyla.