reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
No nie wiem jak mam na to zareagować: smutek, złość czy wowMelduję że zła że mnie forumowiczka i nie mam na dzisiaj testu do zrobienia jak mnie okres nie zaskoczy, to skoczę gdzieś do sklepu, ale podbrzusze już się zaczęło odzywać okresowo więc to tylko formalność
Nelliel
Fanka BB :)
A ja dzisiaj jakoś coś chciałam sprawdzić w aplikacji i mi się wyświetliła jakaś doktor ginekolog-endokrynolog specjalizująca się w niepłodności. A że miała na dzisiaj telewizyte, to tak stwierdziłam, że podeślę badania niech spojrzy i może coś jeszcze doradzi przed kliniką. Skoro pakiety medyczne tyle badań obejmują, to niech przepisują co się da
fckathy
A ja pozdrawiam ze szpitala, czekam na drożność, już przeszłam wszystkie kwalifikacje, wiec mysle, ze mogę nieśmiało mówić „do czterech razy sztuka” poprosiłam o Sono, a nie klasyczne, ale teraz czytam, że przy zwykłym jest szansa na przepchanie ewentualnych zrostów i nie wiem, czy dobrze zrobiłam
Daj znać jak potem!A ja pozdrawiam ze szpitala, czekam na drożność, już przeszłam wszystkie kwalifikacje, wiec mysle, ze mogę nieśmiało mówić „do czterech razy sztuka” poprosiłam o Sono, a nie klasyczne, ale teraz czytam, że przy zwykłym jest szansa na przepchanie ewentualnych zrostów i nie wiem, czy dobrze zrobiłam
Nie widziałam o tej różnicy między sono a klasycznym, gdybym wiedziała to pewnie profilaktycznie wolałabym zwykle.
Ale trzymam kciuki, aby wszystko było ok!
Mademoiselle_Nika
Moderator
Trzymam kciuki!A ja pozdrawiam ze szpitala, czekam na drożność, już przeszłam wszystkie kwalifikacje, wiec mysle, ze mogę nieśmiało mówić „do czterech razy sztuka” poprosiłam o Sono, a nie klasyczne, ale teraz czytam, że przy zwykłym jest szansa na przepchanie ewentualnych zrostów i nie wiem, czy dobrze zrobiłam
wrobelmm
Najważniejsze, że w końcu się udałoA ja pozdrawiam ze szpitala, czekam na drożność, już przeszłam wszystkie kwalifikacje, wiec mysle, ze mogę nieśmiało mówić „do czterech razy sztuka” poprosiłam o Sono, a nie klasyczne, ale teraz czytam, że przy zwykłym jest szansa na przepchanie ewentualnych zrostów i nie wiem, czy dobrze zrobiłam
fckathy
dam znać tutaj pod tym linkiem jest to sensownie opisane. Link do: Sono-HSG - 8 pytań i 8 ważnych odpowiedzi - Instytut RodzinyDaj znać jak potem!
Nie widziałam o tej różnicy między sono a klasycznym, gdybym wiedziała to pewnie profilaktycznie wolałabym zwykle.
Ale trzymam kciuki, aby wszystko było ok!
Yolo, jadę z sono, zakładam, ze będzie drożność
K448
Trzymaj się ! Powodzeniadam znać tutaj pod tym linkiem jest to sensownie opisane. Link do: Sono-HSG - 8 pytań i 8 ważnych odpowiedzi - Instytut Rodziny
reklama
Aksamitka28
Sono też potrafi udrożnić będzie gitdam znać tutaj pod tym linkiem jest to sensownie opisane. Link do: Sono-HSG - 8 pytań i 8 ważnych odpowiedzi - Instytut Rodziny