reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
A ja dzisiaj jakoś coś chciałam sprawdzić w aplikacji i mi się wyświetliła jakaś doktor ginekolog-endokrynolog specjalizująca się w niepłodności. A że miała na dzisiaj telewizyte, to tak stwierdziłam, że podeślę badania niech spojrzy i może coś jeszcze doradzi przed kliniką. Skoro pakiety medyczne tyle badań obejmują, to niech przepisują co się da 😂

A ja pozdrawiam ze szpitala, czekam na drożność, już przeszłam wszystkie kwalifikacje, wiec mysle, ze mogę nieśmiało mówić „do czterech razy sztuka” 😂 poprosiłam o Sono, a nie klasyczne, ale teraz czytam, że przy zwykłym jest szansa na przepchanie ewentualnych zrostów i nie wiem, czy dobrze zrobiłam 🥴

A ja pozdrawiam ze szpitala, czekam na drożność, już przeszłam wszystkie kwalifikacje, wiec mysle, ze mogę nieśmiało mówić „do czterech razy sztuka” 😂 poprosiłam o Sono, a nie klasyczne, ale teraz czytam, że przy zwykłym jest szansa na przepchanie ewentualnych zrostów i nie wiem, czy dobrze zrobiłam 🥴
Daj znać jak potem! 🙂
Nie widziałam o tej różnicy między sono a klasycznym, gdybym wiedziała to pewnie profilaktycznie wolałabym zwykle. 🙈
Ale trzymam kciuki, aby wszystko było ok!

Trzymam kciuki!

Najważniejsze, że w końcu się udało :)

reklama
Do góry