KaMaLi
Fanka BB :)
Diamentami? *****, brałabym te dajmindsy i spierdalałaO Bobie mi też się dzisiaj śniło że wysikałam kreski a potem byłam w jakimś przedszkolu i bawiłam się z dziećmi diamentami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Diamentami? *****, brałabym te dajmindsy i spierdalałaO Bobie mi też się dzisiaj śniło że wysikałam kreski a potem byłam w jakimś przedszkolu i bawiłam się z dziećmi diamentami
No tak, to właśnie napisałam “jeżeli glukoza go zaniepokoi”. Inaczej nie ma odstaw do refundacjiTak, te co piszesz. Owszem, rodzinny może wypisać na całą 5 (ja tak poprosiłam), ale NFZ nie refunduje przeciwciał. Gdybym dostała tylko na TSH, fT3 i fT4 to bym zrobiła na fundusz i przeciwciała prywatnie, ale mojemu lekarzowi zapomniało się wpisać fT3
A co do krzywej - zdecydowanie Cię okłamała, bo rodzinny jak najbardziej może takie skierowanie wystawić Chociaż to może mocne słowo. Może, tak jak pisała @Mademoiselle_Nika, po prostu nie wystawiają jeśli glukoza i/lub insulina na czczo nie dają wskazań
A czym i jak myjesz zęby? Myjesz buzie po czy przed myciem?A cos na spierzchnięte usta? od dobrych dwóch tyg skora schodzi mi płatami i nie mogę ich doprowadzić do normalnego stanu
diamentami? Skąd te diamenty się wzięłyO Bobie mi też się dzisiaj śniło że wysikałam kreski a potem byłam w jakimś przedszkolu i bawiłam się z dziećmi diamentami
ale nie ma objawów ciążowych jakichś specjalnych…. Przed dwoma kreskami czujesz się jakbyś miała okres zaraz dostaćMi też się dziś śniło testowanie, z tymże ja zrobiłam jeden i go zalałam. Także finał snu nie pokazał ani jednej kreski ani dwóch
Ale nawet mi się nie chce sikać dzisiaj, po prostu czuję że idzie okres
przed i po, Nigdy nie miałam takiego problemu, raz na jakiś czas miałam lekko spierzchnięte ale teraz bardzo długo mi się takie utrzymują, W ogóle to czuję że zaraz opryszczka mi wywalili więc zaraz wleci heviran A czym i jak myjesz zęby? Myjesz buzie po czy przed myciem?
Marze, żeby kiedyś powiedzieć „nie chce mi się sikać na test” Ja po prostu szczam, bo boję się, żeby nie wziąć za późno leków. To tak mi obciąża głowęMi też się dziś śniło testowanie, z tymże ja zrobiłam jeden i go zalałam. Także finał snu nie pokazał ani jednej kreski ani dwóch
Ale nawet mi się nie chce sikać dzisiaj, po prostu czuję że idzie okres
A jak u Ciebie z piciem wody? Ja zauważyłam, że jak mało pije to właśnie najszybciej spierzchnięte usta mi dają o tym znać.A cos na spierzchnięte usta? od dobrych dwóch tyg skora schodzi mi płatami i nie mogę ich doprowadzić do normalnego stanu