reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Dziękuję, też biorę to pod uwagę, kreska wyszła do 5 minut tylko ja poszłam się jeszcze położyć i zdj zrobiłam po godzinie bo już i tak z emocji zasnąć nie mogłam. Zrobiłam po godzinie drugi test moczu było mało i już rozcieńczony i wyszła l kreska, żadnej fabrycznej nie ma. Czas pokaże. Jutro planowałam progesteron to może betę też zrobię dla rozwiania wątpliwości 🙈

Tak oglądam ten test I zastanawiam się czy to może być to....kiedyś też trafił mi się test z fabryczna firmy bobotest ale ta kreska była taka kremowa/beżowa. Moja wydaje mi się lekko różowa. Ale może niech ocenią bardziej doświadczone. Mam w domu jeszcze pink test I jutro zrobię chyba 2 różne testy.

A i pod światło też kreskę widać, ale pewnie fabryczną też byłoby widać?
Mi się też ta kreska wydaje różowa, ale jak zdjęcie po czasie to poczekajmy do jutra mocno trzymając kciuki :)

reklama
Hej a ja nie mogę spać, dziś 7dpo wg premom i pokusiłam się na test 🤓
Nie wiem już czy to moja wyobraźnia czy faktycznie duszek wszystkich duszków przebija, czy możliwe aby tak szybo a może test wadliwy :/ po południu zrobię kolejny test no i jutro powtórzę. Co myślicie?
Widać kreskę 😁 trzymam mocno kciuki🤞 moze zrob jeszcze dzisiaj test dla pewności?
A jutro beta w razie czego

Nie wiem już czy to moja wyobraźnia czy faktycznie duszek wszystkich duszków przebija, czy możliwe aby tak szybo a może test wadliwy :/ po południu zrobię kolejny test no i jutro powtórzę. Co myślicie?
coś przebija, koniecznie powtórz 😁

A u mnie wkoncu testy owu robia sie ciemniejsze śluz od kilku dni jest moze wkoncu owulka idzie dzis 20dc

Załączniki

• IMG20240407092535.jpg
    IMG20240407092535.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 75
Dziękuję, też biorę to pod uwagę, kreska wyszła do 5 minut tylko ja poszłam się jeszcze położyć i zdj zrobiłam po godzinie bo już i tak z emocji zasnąć nie mogłam. Zrobiłam po godzinie drugi test moczu było mało i już rozcieńczony i wyszła l kreska, żadnej fabrycznej nie ma. Czas pokaże. Jutro planowałam progesteron to może betę też zrobię dla rozwiania wątpliwości 🙈

Tak oglądam ten test I zastanawiam się czy to może być to....kiedyś też trafił mi się test z fabryczna firmy bobotest ale ta kreska była taka kremowa/beżowa. Moja wydaje mi się lekko różowa. Ale może niech ocenią bardziej doświadczone. Mam w domu jeszcze pink test I jutro zrobię chyba 2 różne testy.

A i pod światło też kreskę widać, ale pewnie fabryczną też byłoby widać?
tak testowa też widać pod światło i ona jest szara a nie różowa, nie znam się też do końca bo nigdy nie miałam, ale są tu dziewczyny specjalistki. Ja na Twoim nasilałabym jeszcze wieczorem i jak byłby dalej duszek na innej firmy teście to coś byłoby na rzeczy.

Cześć dziewczyny! Wiem, że sobota, wiosna rozkwita, cały weekend ma być ciepło i słonecznie, ale mam dzisiaj takiego wkur*a że to głowa mała 🤬 Od 3 dni wszystko idzie nie tak. Planuję, układam, wszystko zdaje się mieć sens i wcale nie jest nadmuchane, ale i tak idzie się je*ać. Momentami brakuje mi już sił na to wszystko 😢
Przepraszam za ten kolejny żalpost, ale gdzie jak nie tu? 😔

Btw, czy to możliwe, żeby mimo owulacji (czysto teoretycznie, niepotwierdzone monitoringiem) nie było skoku temperatury? Czy jak nie było skoku, to ewidentnie owulacji też nie było, mimo peaku w środę?
miałam tak samo, owulak pozytywny a temperatura nie skoczyła, po 2 dniach, znowu owulaki rosły i był prawdziwy peak i tempka skoczyła, także możesz być przed owulacja wciąż

reklama
Widać kreseczka przebija.. trzymam kciuki żeby beta rosła 🤞

Do góry