reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Dokładnie tak, nie rozumiem jak w ogóle można podważać zwolnienie od psychiatry u kobiety po poronieniu. To jakiś absurd.

Ja się obawiam co do mojego przypadku, bo w czwartek mam wizytę po l4 u psychiatry I jeśli mi przedłuży, to czy również takiego wezwania nie dostanę. Ja nie jestem po poronieniu, w zasadzie nie mam papierów o mobbingu w pracy, bo oczywiście to zatuszowali, jedynie na konsultacji od lekarza dot. niepłodności mam napisane że wskazana konsultacja psychiatryczna i l4 z uwagi na duży poziom stresu. Jak się wtedy bronić, co mówić.
Ja mam w piątek ponowną wizytę u psychiatry i sama się biję z myślami co robić dalej. Czy przedłużać zwolnienie, czy wracać do pracy… Ja nie mam niby żadnej ciężkiej sytuacji z mobbingiem itp, ale widzę jak ten stres mnie sponiewierał 🫣 plus jeszcze te leki po których w sumie póki co tylko cierpię na bezsenność 😩

reklama
Ja mam w piątek ponowną wizytę u psychiatry i sama się biję z myślami co robić dalej. Czy przedłużać zwolnienie, czy wracać do pracy… Ja nie mam niby żadnej ciężkiej sytuacji z mobbingiem itp, ale widzę jak ten stres mnie sponiewierał 🫣 plus jeszcze te leki po których w sumie póki co tylko cierpię na bezsenność 😩
Zaufaj lekarzowi. To on podpisuje się pod L4. Właściwie to lekarze powinni stawać przed komisją ZUS-przeciez to oni wystawiają zwolnienia😀 zwolnienie jest po to żebyś odzyskała zdolność pracy, a teraz jej jeszcze nie masz. Uważam że powinnaś jeszcze dać sobie czas

Hej dziewczyny. Byłam zapisana na testowanie ale biel vizira aż razi. Owulka potwierdzona na monitoringu, zastrzyk był, duphaston też dostałam ale znowu nic ....no coz. Odstawiam duphaston i czekam na okres. wtedy się będę odzywać do mojej dr i mnie umówi na hsg. Wymazy wyszły ujemne więc można działać. Milego dnia i ładnych kreseczek pozostałym staraczkom życzę 😘

Ogólnie tu na forum, z doświadczenia wielu dziewczyn i z użyciu wieeeeeluuu setki jak i nie tysiące 😂 testów, najmniej oszukują pinki strumieniowe, z Doz wczesną ciążę są w stanie wykryć, może niech inne dziewczyny się wypowiedzą, bo ja tylko pisze co zasłyszałam, ja sama raczej robię minimum testów ciążowych, czasem wcale, ale wiem że potrafią lecieć ilości ogromne:) ale też wykrywane są wczesne mega ciąże.
@penguinlicious najlepiej w trakcie moni, robić owulaki wtedy masz 100% czy pokrywają się. Mnie osobiście z temperaturą się pokrywały ale też okazało się że i z monitoringiem się pokryły ;)
Zgadzam się co do testów. Chociaż na pinkach strumieniowych też trafiłam na oszukaną kreskę😀 DOZ-wykryły mi bete 6. Także prawda😎

reklama
Mnie pokusilo zeby zrobic dzisiaj test i mam jakies omamy 😂 wleciał baby boom 9dni po owulce .

Załączniki

• IMG_8470.jpeg
    IMG_8470.jpeg
    348,2 KB · Wyświetleń: 134
Do góry