reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Mam zapisane testowanie na 26.04, ale dziś zrobiłam rano pink (dopiero miałam czas zrobić zdjęcie) i mam takie pytanie czy te testy często kłamią? Czy to jest bardziej kreska testowa niż wybarwiona? 🙈 Następny zrobię w poniedziałek, bo został mi jeden 🤦
co ja pisze, nie 26.04 tylko w poniexakelek, a test z 24dc 🤦 czyli jakieś 10dpo

reklama
Mam zapisane testowanie na 26.04, ale dziś zrobiłam rano pink (dopiero miałam czas zrobić zdjęcie) i mam takie pytanie czy te testy często kłamią? Czy to jest bardziej kreska testowa niż wybarwiona? 🙈 Następny zrobię w poniedziałek, bo został mi jeden 🤦
robilas inny test? Np pink ale strumieniowy? Coś tam świta.

To ja się podłączę i po raz setny (nie zabijcie mnie 🤭) wrzucę mój.
Dzisiaj 8dpo prawdopodobnie, nie dałam rady wytrzymać, nasikałam i narazie biało 😥
no wygląda jakby owulka normalnie była tak jak pokazała apka.
Nie musi być temperatura 37, wystarczy o te 0,2. Wyższe od 6 ostatnich temp z przed owulki. Kazdy organizm inny i każdy nadaje na innych „temperaturach” .
Ja mam przed owulka około 36,4, spadek do 36,2 i wzrost do maaaaksymalnie 36,8 nigdy wyżej… :)

A dobrze 😄 Dzisiaj teoretycznie 7dpo, temperatura nadal podwyższona i mam nadzieję, że się tak jeszcze utrzyma min. kolejne 9 dni 🙈
u Ciebie też git, owulacja była;) teraz tylko czekać;) i bardziej wierzymy temperaturze, to Twoje ciało wysyła sygnały, a testy to kawałek papierków, mocz bardziej mniej rozcieńczony..:)

u Ciebie też git, owulacja była;) teraz tylko czekać;) i bardziej wierzymy temperaturze, to Twoje ciało wysyła sygnały, a testy to kawałek papierków, mocz bardziej mniej rozcieńczony..:)
Była, była, bo i prog wczoraj wyszedł ponad 18 😁

Właśnie ja też bardziej wierzę temperaturze i stwierdziłam, że nie będę robiła testów samych, tylko jedno z drugim, żeby zobaczyć czy się pokrywa. A następny krok to pokrywanie (bądź nie) z moni 😉

Ostatnia edycja:
Mnie dwa miesiące temu (strumieniowy) - pokazał dwie kreski. Poleciałam od razu do labu bo mam na dole, wynik 1,4🙈
o kurcze 🙈 właśnie tak czytałam o pinkach, że lubią oszukiwać. Piszę bez ładu i składu i na raty, bo siedzę z młodym i nie dał mi chwili w telefonie posiedzieć 😊

reklama
Ogólnie tu na forum, z doświadczenia wielu dziewczyn i z użyciu wieeeeeluuu setki jak i nie tysiące 😂 testów, najmniej oszukują pinki strumieniowe, z Doz wczesną ciążę są w stanie wykryć, może niech inne dziewczyny się wypowiedzą, bo ja tylko pisze co zasłyszałam, ja sama raczej robię minimum testów ciążowych, czasem wcale, ale wiem że potrafią lecieć ilości ogromne:) ale też wykrywane są wczesne mega ciąże.
@penguinlicious najlepiej w trakcie moni, robić owulaki wtedy masz 100% czy pokrywają się. Mnie osobiście z temperaturą się pokrywały ale też okazało się że i z monitoringiem się pokryły ;)

Do góry