reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

ja tylko dodam od siebie, że na olej z czarnuszki w dużej ilości może zahamować owulację (więc warto mieć to na uwadzę) oraz wchodzi w interakcję z niektórymi lekami.
Ale polecam! Szczególnie dla nasienia
Oczywiście, że tak i wszystko z umiarem :) Natomiast z pozytywnych działań to przeciwzapalne więc polecane np przy endometriozie.
Ja akurat nie przepadam za tym smakiem więc pije go rzadziej, ale uwielbiam za to nasiona z czarnuszki. U mnie OK z owulacją. Ale tak jak piszesz - wszystko z umiarem :)

reklama
Oczywiście, że tak i wszystko z umiarem :) Natomiast z pozytywnych działań to przeciwzapalne więc polecane np przy endometriozie.
Ja akurat nie przepadam za tym smakiem więc pije go rzadziej, ale uwielbiam za to nasiona z czarnuszki. U mnie OK z owulacją. Ale tak jak piszesz - wszystko z umiarem :)
Ja piłam od września do stycznia olej z czarnuszki HealMe z Healthlabs (ok łyżkę dziennie, czasem zapominałam) i też mi owulacji nie hamowało ale czytałam, że może.
Z mega pozytywów: przez cały sezon jesienno - zimowy ani ja ani stary nie mieliśmy nawet kataru 😎

Ja piłam od września do stycznia olej z czarnuszki HealMe z Healthlabs (ok łyżkę dziennie, czasem zapominałam) i też mi owulacji nie hamowało ale czytałam, że może.
Z mega pozytywów: przez cały sezon jesienno - zimowy ani ja ani stary nie mieliśmy nawet kataru 😎
Który dokładnie? Ten olej dla kobiet? Podlinkujesz? Bo słyszałam, że ten mix olejów o smaku malinowym jest ekstra.

Który dokładnie? Ten olej dla kobiet? Podlinkujesz? Bo słyszałam, że ten mix olejów o smaku malinowym jest ekstra.
Ten. On ma jeszcze olej majerankowy. Jest dość ostry i czuć majeranek ale można się przyzwyczaić 🤣 po miesiącu go polubiłam.

Załączniki

• ea5ff2fb-d00d-4c67-9efe-f18670564909.jpeg
    ea5ff2fb-d00d-4c67-9efe-f18670564909.jpeg
    66,4 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Swoją drogą te opakowania z HealthLabs mają takie ładne etykietki 😍 jestem trochę sroką okładkowa, ale cena 🥵 biorę co drugi dzień IntiMe i zawsze macam słoiczek, jaki on ładny. 😆
ja ten olej kupowałam za około 80 zł przez inne strony
Raz dorwałam z krótką datą (ważny był jeszcze dwa miesiące) za 60 zł (więc pół ceny ze strony).

Do góry