reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Jeśli jest taka opcja, że mogę przyjechać sama (chociaż jeszcze będę próbować męża przekonać przez weekend), to z pewnością się zapiszę, jeśli będą jeszcze miejsca! Moja doktor powiedziała, że co prawda nie ma na razie powodu do pośpiechu z badaniami na np. trombofilię, ale mówiła że to i tak byłby nasz następny krok po obecnie zleconych badaniach (mimo braku poronień).
Tak jak pisałaś - geny się nie zmieniają, więc badania się nie przedawniają 😉
A mówiłaś mu, że to tylko pobranie krwi? Może się boi że będą mu gdzieś gmerać 😅

reklama
Ja się mocno zastanawiam, czy dzwonić, bo staramy się 3 lata i mamy niedługo wchodzić w immunologię, tylko my mieszkamy pod Koszalinem i mamy 630 km w jedną stronę 🫣 z drugiej strony koszt przejazdu bd niczym w porównaniu do kosztów tych badań. Tam w ogóle są jeszcze miejsca, czy już wyczerpana pula? Wiecie czy tam jest jakiś limit osób?
Szczerze nie wiem bo też się jeszcze nie zapisałam .
Będę w poniedziałek dzwonić bo chyba jutro mają zamknięte.
Chyba ze da się przez jakąś infolinię?? Hmm? 🤔

Przestań! Nic się nie stało, po prostu to miejsce nie obsługuje takich pacjentów jak ja widać. W ogole się nie przejmuj tym! 😘
Już załatwione i git. Teraz tylko czekać miesiąc, potem znowu miesiąc, ale czym to jest w obliczu 2.5 roku kręcenia się jak ***** w przeręblu?🤣😂
Po drodze pewnie dostane wyniki kir i hlac. Zobaczymy. Ty masz zdaje się wiedzę na ten temat, czy w razie czego można Cię wywołać? Zanim zobaczy lekarz?
Sad Puss In Boots GIF
Oczywiście, że możesz! Jeśli tylko będę potrafiła coś podpowiedzieć, to pomogę :)

@anela92, ostatnio widzialam tanie loty między polskimi lotniskami. xD za 50 czy ileś. 😅
Ja chce jechać pociągiem, bo bilety mam za 17-22zl w jedną stronę. Mąż oponuje i mówi, że wygodniej będzie mi autem jechać 😅 niby tak, ale ja romantyzuje wyjazd pociągiem, kawa na wynos i książka. On tego nie rozumie 😅

reklama
Do góry