reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Dziewczyny, które macie wizytę pierwsze, dajcie znać potem, jak to wyglądało! 😃 Ja mam 13 maja i w sumie poza tym ile się staramy, nic Pani nie mówiła, że muszę mieć czy coś, żeby udowodnić. 🤔 Zresztą i tak nie miałabym jak, bo nie mam tak wczesnych badań. Samo długie staranie się dla niej wystarczyło.

reklama
A jak to wygląda to badanie ?
Czyli jak staram się 2 lata bez rezultatu to się kwalfikuje do tego?
I czy ktoś wie ile to będzie trwało ten program?
Muszę zapytać narzeczonego co on na to.
Oczywiście nie musi być małżeństwo?

Jestem po wizycie i mam mieszane uczucia. Pęcherzyka nie widać, endometrium grube. Lekarz mówi że może za wcześnie, ale przy becie 356 w poniedziałek to przy dobrym wzroście powinien być już widoczny. Ehh.. mam przyjechać we wtorek na kolejne usg.
przy becie 1000 co najmniej widac pecherzyk :) spokojnie :*

Jestem po wizycie i mam mieszane uczucia. Pęcherzyka nie widać, endometrium grube. Lekarz mówi że może za wcześnie, ale przy becie 356 w poniedziałek to przy dobrym wzroście powinien być już widoczny. Ehh.. mam przyjechać we wtorek na kolejne usg.
A od poniedziałku nie badałaś już bety? Może to rzeczywiście jeszcze kwestia tylko tych paru dni i we wtorek będzie wszystko pięknie widać ☺️ Trzymam za to kciuki!! 🤞🏻

reklama
Do góry