Dziewczyny, które macie wizytę pierwsze, dajcie znać potem, jak to wyglądało! Ja mam 13 maja i w sumie poza tym ile się staramy, nic Pani nie mówiła, że muszę mieć czy coś, żeby udowodnić. Zresztą i tak nie miałabym jak, bo nie mam tak wczesnych badań. Samo długie staranie się dla niej wystarczyło.
reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
Ja chyba będę pierwsza po mam 6.05 już więc wszystko Wam powiem
Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
A jak to wygląda to badanie ?
Czyli jak staram się 2 lata bez rezultatu to się kwalfikuje do tego?
I czy ktoś wie ile to będzie trwało ten program?
Muszę zapytać narzeczonego co on na to.
Oczywiście nie musi być małżeństwo?
Czyli jak staram się 2 lata bez rezultatu to się kwalfikuje do tego?
I czy ktoś wie ile to będzie trwało ten program?
Muszę zapytać narzeczonego co on na to.
Oczywiście nie musi być małżeństwo?
penguinlicious
Jak macie czas i możliwość na spokojnie dojechać, to aż szkoda nie skorzystać super, że się udało!Jestem w szoku. Też zadzwoniłam i mamy termin na 8 maja z Bydgoszczy do Katowic na badania, to Ci dopiero
Ja się dostałam na 7.06 do poradni leczenia niepłodności
penguinlicious
Jak na razie wyróżniły się już dwa nowe rodzaje turystyki - prokreacyjna i niepłodnościowaJak to się nazywało? Turystyka niepłodnościowa?
Palinka13
Moderator
przy becie 1000 co najmniej widac pecherzyk spokojnie :*Jestem po wizycie i mam mieszane uczucia. Pęcherzyka nie widać, endometrium grube. Lekarz mówi że może za wcześnie, ale przy becie 356 w poniedziałek to przy dobrym wzroście powinien być już widoczny. Ehh.. mam przyjechać we wtorek na kolejne usg.
penguinlicious
A od poniedziałku nie badałaś już bety? Może to rzeczywiście jeszcze kwestia tylko tych paru dni i we wtorek będzie wszystko pięknie widać Trzymam za to kciuki!!Jestem po wizycie i mam mieszane uczucia. Pęcherzyka nie widać, endometrium grube. Lekarz mówi że może za wcześnie, ale przy becie 356 w poniedziałek to przy dobrym wzroście powinien być już widoczny. Ehh.. mam przyjechać we wtorek na kolejne usg.
Mademoiselle_Nika
Moderator
Lekarz z kliniki? Sprzęt był OK?Jestem po wizycie i mam mieszane uczucia. Pęcherzyka nie widać, endometrium grube. Lekarz mówi że może za wcześnie, ale przy becie 356 w poniedziałek to przy dobrym wzroście powinien być już widoczny. Ehh.. mam przyjechać we wtorek na kolejne usg.
AnitaaP.
Tak lekarz z kliniki.. u nich jest dobry sprzęt i naprawdę długo robił badanie.Lekarz z kliniki? Sprzęt był OK?
reklama
AnitaaP.
W poniedziałek robiłam ostatnią betę. No nic zobaczymy we wtorek co jest grane.A od poniedziałku nie badałaś już bety? Może to rzeczywiście jeszcze kwestia tylko tych paru dni i we wtorek będzie wszystko pięknie widać Trzymam za to kciuki!!