Kasienkaol
Fanka BB :)
przyrost prawidłowy, będziesz badać kolejna betę?Mam wyniki. Myślicie że jest okej, bo między badaniami są 72h ?
Beta z 19.04- 113
Beta z 22.04- 356
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przyrost prawidłowy, będziesz badać kolejna betę?Mam wyniki. Myślicie że jest okej, bo między badaniami są 72h ?
Beta z 19.04- 113
Beta z 22.04- 356
Jest superMam wyniki. Myślicie że jest okej, bo między badaniami są 72h ?
Beta z 19.04- 113
Beta z 22.04- 356
Tak to samo laboratorium i nawet godzina pobrania ta sama.Kurcze, przyrost wygląda na nie za wysoki... Ale mogę się mylić. To samo laboratorium?
P.S. Kalkulator mówi, że jest w normie
Nie już nie będę sprawdzać. W piątek mam wizytę w klinice więc okaże się czy wszystko w normie.przyrost prawidłowy, będziesz badać kolejna betę?
Ja po hsg krwawiłam ale nie mocno.Hej dziewczyny. Ja jestem po hsg ale mocno krwawię więc siedzę i czekam. Będę miała za chwilę kolejne badanie żeby zobaczyć czy krwawienie ustało jajowody drożne. Czy wy też krwawilyscie po hsg?
Wpisałam w kalkulator i pisze ze w normie.Mam wyniki. Myślicie że jest okej, bo między badaniami są 72h ?
Beta z 19.04- 113
Beta z 22.04- 356
DziękujeWpisałam w kalkulator i pisze ze w normie.
Potrzebne jest min 66%
Gratulacje
Będzie powtarzać bete?
Świeżo po hsg tego samego dnia było dosłownie troszkę krwi, potem ze 2/3 dni plamiłam.Hej dziewczyny. Ja jestem po hsg ale mocno krwawię więc siedzę i czekam. Będę miała za chwilę kolejne badanie żeby zobaczyć czy krwawienie ustało jajowody drożne. Czy wy też krwawilyscie po hsg?
Ja miałam krwawienie z uwagi na problem z przejściem cewnikiem więc mnie „podziubali” i naruszyli endo więc jeszcze przed wypuszczeniem pianki było widać plamienie. Były u Ciebie jakieś problemy pod tym kątem? Odczuwasz jakiś ból teraz albo w trakcie procedury?Hej dziewczyny. Ja jestem po hsg ale mocno krwawię więc siedzę i czekam. Będę miała za chwilę kolejne badanie żeby zobaczyć czy krwawienie ustało jajowody drożne. Czy wy też krwawilyscie po hsg?