Palinka13
Moderator
@Marzenaaa12 gratulacje !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślicie że lekarz nie będzie miał z tym problemu?
Akuratnie wtedy będzie 2dc.
Czy w 2 dc też można sprawdzić ilość pęcherzyków anatralnych ?
Dokładnie tak jak powiedziała @nieznośne_poplątanie Co więcej - jeśli uznacie wraz z lekarzem, że warto, to od razu będzie można wdrożyć np. stymulację i/lub zlecić badania hormonów.Niee, dla nich to jest zupełnie normalne. Tak, ocenia się je między 2 a 5dc.
CześćCześć Dziewczyny
Planujemy z mężem rozpocząć starania o drugie dziecko. W związku z tym chciałam zapytać, jak to wygląda od strony przygotowań, przez ile warto zażywać kwas foliowy, czy warto zbadać sobie jego poziom (suplementuje już od jakiegoś czasu)?
Ja się dopiero wczoraj doczekałam owulacji a przynajmniej wszystko na to wskazuje (objawy+test) za tydzień zrobię proga wiec dopiero skończyło się czekanie na czekanie jedno wielkie czekanie!Ale cisza, chyba nie tylko ja straciłam wenę w tym miesiącu
To prawda Ja mam takie combo w pracy, że ledwo mogę się na chwilę zalogować. Od 8-16 czasem nawet nie jestem w stanie śniadania zjeść. Ciągle jakieś telefony, ciągle coś i wszystko spychane jest na mnie. Mój stan jest na prawdę kiepski. Jeszcze w tym miesiącu nam nie wyszło.Ale cisza, chyba nie tylko ja straciłam wenę w tym miesiącu
Kurcze, przyrost wygląda na nie za wysoki... Ale mogę się mylić. To samo laboratorium?Mam wyniki. Myślicie że jest okej, bo między badaniami są 72h ?
Beta z 19.04- 113
Beta z 22.04- 356