penguinlicious
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dopiero jutro mam możliwość isc na bete . Polece zaraz z rana.No jakby mnie Pink oszukał przy takiej kresce, to chyba już nigdy bym ich nie kupiła! Wygląda obiecująco!
Z tego, co pamiętam, dopiero jutro chcesz/możesz iść na betę?
Dobrze kojarzę, z w Twoim przypadku do histeroskopii wymagają rezonansu?Ja mam macice dwurożną i jeśli chodzi o implantację do tej pory nie było problemów. Raczej immunologia ale na pewno macica dwurożna z dużą przegrodą to już problem spory.
U mnie lekarze twierdzą, że moja macica nie wpływa na poronienia, ale podejmę próbę histerio z korektą.
Super kreska, czekamy na jutrzejszą betęDzień dobry powtarzalam test. Taka jestem zla że nie umiem isc na bete.
Jedno mnie zastanawia na pinku taka kreska a na innym tez o czulosci 10 ledwo widoczny duszek mam nadzieję ze pink mnie nie okłamuje
Na histeroskopi lekarz widzi wnętrze dróg rodnych (szyjka, ujście, macica) i w ten sposób może zobaczyć adenomioze, która bardzo często występuje w parze z endometriozą. Endometrioza najczęściej dotyka narządów w jamie brzusznej której na histeroskopii lekarz nie widzi. Ale widząc adenomioze może domniemywać że pacjentka może mieć tez endometriozę i skierować na rezonans lub usg specjalistyczneSuper wszystko rozpisane, robię screena! Dopytam tylko, czy na histeroskopii lekarz powinien móc zdiagnozować endometrioze?
Lista badań się różni w zależności gdzie robisz. Ja robiłam histero diagnostyczną pod kątem nieplodnosci w szpitalu na NFZ i miałam takie wymagane badania jak na załączniku.Dobrze kojarzę, z w Twoim przypadku do histeroskopii wymagają rezonansu?
Dlatego, że ma być korekta przegrody?
A do histero diagnostycznej jakich wymagają badań? Zaczynam się nad tym zastanawiać.
Dziękuję! Oczywiście badania przed wykonywane prywatnie?Lista badań się różni w zależności gdzie robisz. Ja robiłam histero diagnostyczną pod kątem nieplodnosci w szpitalu na NFZ i miałam takie wymagane badania jak na załączniku.
Oczywiście że prywatnie badaniaDziękuję! Oczywiście badania przed wykonywane prywatnie?
I histeroskopia jest badaniem w tej krótkiej narkozie, dobrze kojarzę? I trzeba się kłaść do szpitala?