reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

To inne laboratorium :) wcześniej badałam w luxmedzie, teraz w diagnostyce. Wcześniej było 16.20, teraz jest 16.60 :)

Nie żeby mnie nie kusiło pójście dziś i sprawdzenie bety z progiem ale narazie mnie nie stać, może przejdę się 2 maja jeśli uzyskam dziś skierowania z luxmedu a okres nie przyjdzie.
Ja teraz w ciazy ostatniej miałam proga 17 potem 27 a potem znowu 18....zbadałam już kolejny z beta i był prawie 40, także ten prożek skacze 😊

reklama
Czyli nic nam nie mówi, to fajnie 🤣 nie robiłam dziś testu, zrobię jutro. Wczorajszy był bardzo negatywny 😅 więc dziś za dużo też by raczej na nim nie było.
Wow to gratuluję samozaparcia w nietestowaniu. Ja bym nie dała rady. Nawet mnie to trochę szokuje że nie testujesz czy to beta czy sikając na patyk.
Oby było pozytywnie 🤞🏻

Zrobiłam test i sama nie wiem… czy ja mam zwidy? Czy to fabryczna? Dajcie znać

Załączniki

• IMG_3006.jpeg
    IMG_3006.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 115
  • IMG_3007.jpeg
    IMG_3007.jpeg
    2,6 MB · Wyświetleń: 113
reklama
Do góry