niezapominajka876
Fanka BB :)
W niedzielę o 11. Beta była po kilku godzinach.To kiedy Ty robiłaś ten progesteron? Że nie masz wyniku dalej ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W niedzielę o 11. Beta była po kilku godzinach.To kiedy Ty robiłaś ten progesteron? Że nie masz wyniku dalej ?
Niech rośnie zdrowoHej hej
Tak informacyjnie, beta 12,4. Zobaczymy jak dalej
Super, już widzę !nie trzeba wchodzić w profil, wystarczy na wątku obrócić![]()
Moja przyjaciółka tak samo, pierwsza ciąża bez problemowa, ma córkę 4,5 letnią. W wrześniu 2023 zaszła w ciążę ale poroniła w 7 tyg. Łyżeczkowanie, bo się nie oczyściła sama i 3 mec czekania. Ponowne starania w styczniu 2024, zaszła ale znów poroniła w 7 tyg. I zrobiła później już badania genetyczne zarodka i siebie i ma mutacje Pai1 i Mthfr, plus trombofilie. Robili badanie nasienia, wyszło ok. Zrobili przerwę w staraniach na okres wakacji, zaczęli ponownie od września 2024 i od tego momentu bite pół roku nie potrafiła zajęć w ciążę ( gdzie wszystkie poprzednie ciążę to były z 1 cyklu ). Zawsze tego roku w lutym, gdzie jakby się nie udało to miała iść na histeroskopie i drożność jajowodów.To witam w klubie .. u mnie dwoje dzieci bez problemu, a teraz biochemiczna była w styczniu..
Trzymam kciuki za dobry przyrostHej hej
Tak informacyjnie, beta 12,4. Zobaczymy jak dalej
Ja 3 ciąże przeleżałam praktycznie całe, najpierw plamienia, potem skracająca szyjka, w 3 ciąży miałam pessar i "doleżałam" do 37 tyg .Moja przyjaciółka tak samo, pierwsza ciąża bez problemowa, ma córkę 4,5 letnią. W wrześniu 2023 zaszła w ciążę ale poroniła w 7 tyg. Łyżeczkowanie, bo się nie oczyściła sama i 3 mec czekania. Ponowne starania w styczniu 2024, zaszła ale znów poroniła w 7 tyg. I zrobiła później już badania genetyczne zarodka i siebie i ma mutacje Pai1 i Mthfr, plus trombofilie. Robili badanie nasienia, wyszło ok. Zrobili przerwę w staraniach na okres wakacji, zaczęli ponownie od września 2024 i od tego momentu bite pół roku nie potrafiła zajęć w ciążę ( gdzie wszystkie poprzednie ciążę to były z 1 cyklu ). Zawsze tego roku w lutym, gdzie jakby się nie udało to miała iść na histeroskopie i drożność jajowodów.
1 ciszę miała w porządku, mogła jeździć na rowerze, na spacery, ćwiczyć itp itd, a teraz w ciąży od samego początku musi tylko leżeć, bo już dwa razy byla w szpitalu i leżała tydzień z powodu krwawien. Ma w macicy małego już krwiaczka, który co jakiś czas jej krwawi. Plus polipa. Jest na acardzie i heoarynie od początku ciąży. Ma zakaz chodzenia na spacery, jazdy autem nawet jako pasażer, żadnego wysiłku. Tylko leżenie... Przesrane totalnie to jest.
Nadal nie mam@niezapominajka876 masz już tego progra?
To już jest dziwneNadal nie mam![]()
A sikałaś na patyka?Nadal nie mam![]()