olka11135
Fanka BB :)
Co znaczy samodzielna mama 3 dzieci ? Staracie się o dziecko to chyba masz partnera ? :-)
Dawno tego nie aktualizowałam bo nie chce mi się

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co znaczy samodzielna mama 3 dzieci ? Staracie się o dziecko to chyba masz partnera ? :-)
Ja chcę tutaj zdjęcie USG Fasolki jak dostanieszJa mam jutro pierwsze USG i mam stresa czy wogole będzie coś widać. Wg mnie jutro będzie 5+2 a wg om 5+6. Oby był pęcherzyk w macicy.
O matko, nie ten wątek. Sorki dziewczynyNie ten wątek. Perdón.
Też chce zdjęcie jak będzie BąbelekJa się coraz bardziej stresujęteż jutro mam pierwsze USG i po cichu liczę na to, że będzie już serduszko. A w razie czego umówiłam się dodatkowo na 2.05, żeby 5.05 na wizycie mogli mi już założyć kartę.
Trzymam kciuki za dobre przyrosty!Hej hej
Tak informacyjnie, beta 12,4. Zobaczymy jak dalej
No i pięknie, trzymam kciuki za przyrostyHej hej
Tak informacyjnie, beta 12,4. Zobaczymy jak dalej
To kiedy Ty robiłaś ten progesteron? Że nie masz wyniku dalej ?Niech ten okres już przyjdzie, progesteronu nadal nie ma, już mi się nawet nie chce czekać na wynik. Ciągnie się ten cykl i ciągnie.