Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A zdążyłaś pójść na betę i proga? W tym cyklu, jeśli będziesz miała możliwość, zbadaj proga 7dpo. Jeśli dobrze kojarzę, pisałaś, że nigdy nie badałaś, a może tu jest jakiś problem, że się nie udaje tej ciąży utrzymać na samym początkuJa do terminu @ czyli do piątku byłam pogodzona z tym, że się nie udało, bo testy były białe, więc pozytyw znalazłam sobie taki, że 10 maja napije się na mojej i narzeczonego 30stce bo robimy dla znajomych i będę mogła z jacuzzi skorzystaćaż tu w piątek pojawiła się kreska na teście i emocji miałam dużo, ale od początku wzięłam to na spokojnie, po marcowym biochemie. Także ja sobie nie robiłam nie wiadomo jakich nadzei, wzięłam to na spokojnie, mimo, że ta nadzieja była, że się uda. Także liczyłam się z tym.
Okres rozkręcił sięwiadomo jest mi smutno i przykro, bo to mój drugi biochem pod rząd, czyli do zapłodnienia i zagnieżdżenia dochodzi ale nie chcę się utrzymać
Ehh, no trudno. 5.05 mam gina na NFZ to mu powiem co i jak, może to wlfaktycznie ten polip tam jest i to wina jegoWHO KNOW
![]()
Przykro mi bardzono ta moja beta ten 1 przyrost był w takich granicach normy kolejny były już ładny,następny znowu taki w granicy i znowu ładny na wizycie też wszystko ok pęcherzyk był prog też ładny ale te bety takie no wiecie miałam przeczucie że tak się stanie no i do następnej już niestety nie dotrwałam bo dostałam plamienia wieczorem i nad ranem już poroniłam był to „ekspres” beta też szybko spadła, tak samo krwawienie też szybko minęło także teraz czekam na 1 miesiaczkę i też mam przeczucie że też będzie szybko bo jakbym już czuła że ma przyjść
Tak badałam. Później są posty gdzie pisałam. Beta 7,7, progesteron 0,25.A zdążyłaś pójść na betę i proga? W tym cyklu, jeśli będziesz miała możliwość, zbadaj proga 7dpo. Jeśli dobrze kojarzę, pisałaś, że nigdy nie badałaś, a może tu jest jakiś problem, że się nie udaje tej ciąży utrzymać na samym początku![]()
To pewnie też przytrafiło się jej coś przykrego ;(Właśnie się zorientowałam, że żadna ciąża z marcowych kresek nie przetrwała…Pod znakiem zapytania @paola121214, ale usunęła konto.