niezapominajka876
Fanka BB :)
Czułam wczorajSkoro pik był 17/18.04 to owulacja była ok. 19.04, maks 20.04 czyli dziś.
A czułaś w którys z tych dni jakieś kłucie jajników czy jakieś objawy na owulke?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czułam wczorajSkoro pik był 17/18.04 to owulacja była ok. 19.04, maks 20.04 czyli dziś.
A czułaś w którys z tych dni jakieś kłucie jajników czy jakieś objawy na owulke?
A na zdjęciach nie widać żadnego pęcherzyka faktycznie albo nieregularnego kształtu? Nie zmierzyła endometrium (powinno być opisane)?Nie powiedziała, powiedziała tylko że endometrium i wszystko w środku nie wskazuje na problemy z hormonami. Nie mam opisu, na luxmedzie załączyła tylko jakieś podstawowe wnioski z tej wizyty a do ręki dostałam zdjęcia USGogólnie ta babka była dziwna, plusem jest to że dała skierowania na wszystkie badania. Ale za bardzo o robieniu dzieci nie chciała mówić.
Cytomegalia, grupa krwi, HBs, HCV, HIV, progesteron, różyczka, kiła, toksoplazmoza + USG piersi i cytologia.A skierowanie na jakie badania Ci dała ?
A były starania między USG a dzisiaj?Czułam wczorajnagle z zalewającego śluzu zrobiła się sahara ;p bolał mnie brzuch, ciężko się sikało, no tak dziwnie.
Oj było za dużoA były starania między USG a dzisiaj?![]()
No to szanse są! I tego się trzymajmyOj było za dużo
W sumie starania były wtorek, czwartek, piątek, sobota.
To jest całkiem normalne. Mocz jest rozcieńczony niby, ale jeśli beta rośnie, to wieczorem siła rzeczy jest jej w moczu więcej. Bardzo wiele dziewczyn ma tak, że wieczorem testy są mocniejsze niż rano.Ja to w ogóle jestem cala pomieszana. U mnie testy ciazowe wychodzą lepiej wieczorem niż rano, ciekawe dlaczego.
I to wszystko miałaś za darmo na NFZ czy w luxmedzie masz ?Cytomegalia, grupa krwi, HBs, HCV, HIV, progesteron, różyczka, kiła, toksoplazmoza + USG piersi i cytologia.
Nadal trzymam kciukiHejka![]()
Robilam test i póki co biel. Ale dziś dopiero 10dpo, także zrobię jeszcze wieczorem i kolejny jutro rano
Wysyłam zdj![]()