reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Nie powiedziała, powiedziała tylko że endometrium i wszystko w środku nie wskazuje na problemy z hormonami. Nie mam opisu, na luxmedzie załączyła tylko jakieś podstawowe wnioski z tej wizyty a do ręki dostałam zdjęcia USG 😅 ogólnie ta babka była dziwna, plusem jest to że dała skierowania na wszystkie badania. Ale za bardzo o robieniu dzieci nie chciała mówić.
A na zdjęciach nie widać żadnego pęcherzyka faktycznie albo nieregularnego kształtu? Nie zmierzyła endometrium (powinno być opisane)?

Ja to w ogóle jestem cala pomieszana. U mnie testy ciazowe wychodzą lepiej wieczorem niż rano, ciekawe dlaczego.
To jest całkiem normalne. Mocz jest rozcieńczony niby, ale jeśli beta rośnie, to wieczorem siła rzeczy jest jej w moczu więcej. Bardzo wiele dziewczyn ma tak, że wieczorem testy są mocniejsze niż rano.

Hejka 🙂
Robilam test i póki co biel. Ale dziś dopiero 10dpo, także zrobię jeszcze wieczorem i kolejny jutro rano 🙂
Wysyłam zdj 🙈😅

Załączniki

• IMG20250421075130.jpg
    IMG20250421075130.jpg
    623,8 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry