reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
CUDOWNIE, WYDUPCASZ Z KRESEK
Dopiero w maju 🤣 Super tekst !
No i pięknie!

Ps. Do lipca to ja tu sama zostanę...oczywiście idźcie wszystkie z kresek, ale będzie mi was brakowało.
Przyjdzie i czas na Ciebie ! 🍀

gratuluję wszystkim dziewczynom, które zobaczyły dwie kreski :)
@MamaR ❤️
@penguinlicious ❤️
@Roma_ntiko ❤️

i trzymam kciuki za resztę 🥰
Dziękuję 🥰 Cały czas trzymam kciuki za Twoje ❄️❄️ ! Do trzech razy sztuka ? Oby tak było u Ciebie ! 🤞

dziewczyny hit, jak już się nastawiłam że nici z tego, a narzeczony się przespał godzinkę i zaczął inicjować zbliżenie 😅 dobrze że nie spałam to jeszcze Nam się udało. Może dziś uda się poprawić, zbieram się do ginekologa.

@penguinlicious gratulacje 🩷nadszedł twój czas!
@MamaR czekamy na betę 🩷
Super że się udało ! Ja też bym nie zasnęła z myślą że może to jest ten czas 🤞😉

Beta pobrana 🥰 Już mnie tak kojarzą w labo że na wejściu mówią, że widzą że się udało 😆

Ja mam 15dc i do piku jeszcze daleko - pewnie się opóźni jak jakiś czas temu 🙃 w sumie to dobrze bo dwa dni nie działaliśmy 😂
Mąż po pracy jechał do nas na budowę skosy murować pod dach to był po prostu nie w stanie ale we święta zbadam te jego jajca 🐇 😂

Załączniki

• 17449626230252372084275983750046.jpg
    17449626230252372084275983750046.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 51
Dziewczyny chyba był cykl bezowulacyjny… nie widać dominującego pęcherzyka, jest coś co wygląda jak ciałko żółte czyli jeśli owulacja była to jest po, ale dla lekarki nie wygląda to na 100% jak owulacja. Na pewno nie jestem przed. Załamałam się.

reklama
Do góry