Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy jak na szpilkach!Ja brałam Pregna Start i teraz kończę Pregna Plus. Nie było tego dla starających się to kupiłam ciążoweMoich wyników nadal nie ma. W poniedziałek były dopiero o 19 więc pewnie dziś też tak będą.
Ile razy w tym cyklu robiłaś proga i betę?Ja brałam Pregna Start i teraz kończę Pregna Plus. Nie było tego dla starających się to kupiłam ciążoweMoich wyników nadal nie ma. W poniedziałek były dopiero o 19 więc pewnie dziś też tak będą.
A ile po Ovi jesteś?A ja też sobie teraz nasikałam,bo cierpliwość nie jest moją mocną stroną.a że byłam w Rossmanie...to same wiecie...jakieś marne cienie z resztek po ovi i tyle w temacie..
W sumie czułam to w kościach bo w tym miesiącu nawet nie czuje się jak po owulacji.cycki mnie totalnie nie bolą.a w podbrzuszu co jakiś czuję jakby ktoś wysmarował mnie maścią rozgrzewająca więc zapewne okres już na horyzoncie
Chłop się śmieje,że innym bociany przynoszą dzieci,a nam tylko srają na autatakże idę sobie umyć auto
![]()
Dzisiaj 11A ile po Ovi jesteś?
Czyli jeszcze nic nie jest przesądzoneDzisiaj 11
Myślę że jest ok ale trzeba zrobić przyrost bo pojedynczy wynik nic nie mówiHej kochane… właśnie otrzymałam wynik bety… 6dpt wynika następujący… jak myślicie? W miarę okej?![]()