callina
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jednak coś to oznaczałoCały dzień się zastanawiam co Wam odpowiedzieć dziewczynySama nie wiem. Nie testowałam dzisiaj. Zastanawiam się czy nie poczekać po prostu do @ bo mam jakieś przekonanie, że i tak się nie udało
Przez prawie 4 lata nic nie drgnęło, więc teraz by miało? Chociaż moje ciało i tak mnie trochę zastanawia. Dużo pracy mam ostatnio, do tego studia i nawet specjalnie nie wsłuchiwałam się w siebie, a mimo to wychwyciłam parę małych rzeczy z grupy „nigdy tak nie miałam”. Z tymże wiem doskonale, że to może NIC nie oznaczać.
A właśnie, pytanie dziewczyny. Czy przy staraniach trzymacie nogi w górze po seksie ? Ja daję taką grubszą z kanapy poduszkę pod pupę i nogi trzymam w górzeJa byłam tak pozytywnie nastawiona na ten cykl po tych waszych serduszkach. Pełna energii na te starania…
Owu miała być jutro wg apki i tak też z historii zwykle jest… owu ok 17/18dc. testowałam od sob/ndz bo dopiero wróciłam z wakacji a na wyjazd nie wzięłam testów. Wtedy najciemniejsza kreska ale to jeszcze nie pik zdecydowanie. Byłam przekonana że w pon już coś ściemnieje czy coś. A tu zdecydowanie blade kreski.. ciekawe czy przegapiłam owu np w pt/sob czy jednak coś tu jeszcze ściemnieje.
Kurde a miałam takie nadzieje na ten cykl.
Niby w piątek byłyale nie sądzę żeby się udało bo specjalnie nie ‚trzymałam Nóg w górze’
![]()
Ja nie, kiedyś mi tutaj dziewczyny napisały że to nie ma sensuA właśnie, pytanie dziewczyny. Czy przy staraniach trzymacie nogi w górze po seksie ? Ja daję taką grubszą z kanapy poduszkę pod pupę i nogi trzymam w górze![]()
Powiem Ci ,że ostatnio jak byłam w ciąży to właśnie trzymałam nogiA właśnie, pytanie dziewczyny. Czy przy staraniach trzymacie nogi w górze po seksie ? Ja daję taką grubszą z kanapy poduszkę pod pupę i nogi trzymam w górze![]()
A moim zdaniem jest sens, wtedy nasienie utrzymuje się dłużej w pochwie a nogi do góry powodują, że spływa głębiej.Ja nie, kiedyś mi tutaj dziewczyny napisały że to nie ma sensu
To ja właśnie tak samo. I z córką przy staraniach miałam nogi u góry i miesiąc temu i się jakoś udałoPowiem Ci ,że ostatnio jak byłam w ciąży to właśnie trzymałam nogimoże coś w tym jest
Edit: w sumie to pozycja nie ma wpływu na poczęcie ale nie sprawdzałam czy trzymanie nóg się sprawdza w jakikolwiek stopniu - nawet z przypadku
Po inseminacji za każdym razem odprowadzano mnie do gabinetu obok, gdzie miałam się położyć na leżance do USG właśnie z nogami w górze i tak sobie poleżeć z 10min. Na samym fotelu zabiegowym też trochę mnie odchylali do tyłu tuż po. Niby nie działa, ale czasem jeszcze praktykują jak widaćA właśnie, pytanie dziewczyny. Czy przy staraniach trzymacie nogi w górze po seksie ? Ja daję taką grubszą z kanapy poduszkę pod pupę i nogi trzymam w górze![]()
Ale czemu niby nie działa ? Ktor tak pisze ?Po inseminacji za każdym razem odprowadzano mnie do gabinetu obok, gdzie miałam się położyć na leżance do USG właśnie z nogami w górze i tak sobie poleżeć z 10min. Na samym fotelu zabiegowym też trochę mnie odchylali do tyłu tuż po. Niby nie działa, ale czasem jeszcze praktykują jak widać![]()