Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Jakieś plamienia?Zgadzam się z Tobą w 100%Sama w pierwszej ciąży ( bez testów owu, bez monitoringu, tylko kalendarzyk ) miałam słabą kreskę tydzień po terminie miesiączki
także sama jestem tego przykładem !
Ale tak już sobie tutaj te wszystkie informacje przyswoiłam od dziewczyn, że stwierdziłam, że byłam wyjątkiem albo po prostu ta owu mi się mocno przesunęła![]()
No właśnie...
A od piku na teście ile dni minęło?No właśnie...Chyba nie przeżyje tego drugi raz
Ja mam cykle 25 dniowe i też robię owulacyjne od 8dc, na ogół owulacja wypada mi na 11dc więc akurat jest czas żeby ładnie wyłapaćMoje cykle trwają od 25-29 dni i ja owulacyjne robię od 8dc![]()
A widzisz to u mnie to samo jak mam cykl krótszy to pik jest właśnie w 11 dc czasami 12 natomiast jak mam dłuższy cykl to pik mam w 14 dcJa mam cykle 25 dniowe i też robię owulacyjne od 8dc, na ogół owulacja wypada mi na 11dc więc akurat jest czas żeby ładnie wyłapać![]()
Pik 27.03A od piku na teście ile dni minęło?
No to faktycznie mamy identycznie, rzadko wydłużają mi się cykle, ale jeśli już to się stanie to też 14dc wtedyA widzisz to u mnie to samo jak mam cykl krótszy to pik jest właśnie w 11 dc czasami 12 natomiast jak mam dłuższy cykl to pik mam w 14 dc![]()
A sprawdzałaś kiedyś na monitoringu czy pik owulacyjnych pokrywa się z obrazem na usg ?Pik 27.03