reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Jest jakiś plan ! Trzymam kciuki za ten cykl a jak się nie uda to od razu rób to hsg , mi pomogło 😍
Jakiś plan jest.mam nadzieję że jutro dowiem się czegoś więcej.i że terminy nie będą bardzo odległe..ale jakaś taka mega przybita się czuje tym wszystkim.mam wrażenie,że o wszystko w życiu muszę się bić,podczas gdy innym przychodzi to tak łatwo...ale dziś dzień tęczy 🌈 może i nade mną kiedyś zaświeci

reklama
Ja chyba w tym miesiącu jednak nie wstanę z ławeczki 😓 😓 byłam u kardiologa i dostałam skierowanie do szpitala 😭 a coś czuję jakby się okres zbliżał chociaż to za wcześnie, więc pewnie w tym miesiącu nie będę mieć transferu 😓
Z sercem lepiej uregulować sprawę przed ciążą ❤️ Mój cykl teraz też się krótszy zapowiada. Oszalec można raz 45 dni raz 25 🥴

Ja chyba w tym miesiącu jednak nie wstanę z ławeczki 😓 😓 byłam u kardiologa i dostałam skierowanie do szpitala 😭 a coś czuję jakby się okres zbliżał chociaż to za wcześnie, więc pewnie w tym miesiącu nie będę mieć transferu 😓
Dużo zdrówka! A co Ci się dzieje kardiologicznie, oczywiście napisz tylko jeśli chcesz… powiem wam tak, że człowiek myśli, że tylko on ma pod górkę a dużo osób ma pod górkę tylko nie wszyscy o tym mówią…

Witam serdecznie , trafiłam do was przez przypadek.
Poroniłam w sierpniu pod koniec 8 tygodnia - serduszko przestało bić.

Nadzieję jednak nadal mamy.
22 marca miałam pozytywny test owulacyjny ( to było w sobote wieczorem ) ❤️ było w niedziele nad ranem ;)
Planowany okres mam mieć jutro badz w sobote.
Ale ze względu na to ,że jutro miałam mieć robiony rezonans z kontrastem postanowiłam wczoraj dla świętego spokoju zrobić bete- wyszła 7.11 ( w moim laboratorium powyżej 5 sugerują ciaze ), dzisiaj powtórzyłam wyszło 12.06 - wiem powinnam po dwóch dniach ,ale nie zdążyłabym z wynikiem jutro do rezonansu.
Zrobiłam też progesteron wyszedł 8.24 wydaje mi się niski.
Na nic się nie nastawiam ,ale na wszelki wypadek przełożyłam rezonans

Dużo zdrówka! A co Ci się dzieje kardiologicznie, oczywiście napisz tylko jeśli chcesz… powiem wam tak, że człowiek myśli, że tylko on ma pod górkę a dużo osób ma pod górkę tylko nie wszyscy o tym mówią…
Zgadzam się, dziś rano też miałam takie myśli, jak znów zobaczyłam biel na teście, to już 2 nieudany transfer, w dodatku w obu brak implantacji. Staramy się od 4 lat, nigdy nie zobaczyłam drugiej kreski na teście ciazowym. I właśnie też miałam takie myśli, że to niesprawiedliwe i dlaczego my ciągle mamy tak pod górkę. A to nieprawda. Jest ogrom takich osób. Tylko czesto o tym po prostu nie mówią.

reklama
Witam serdecznie , trafiłam do was przez przypadek.
Poroniłam w sierpniu pod koniec 8 tygodnia - serduszko przestało bić.

Nadzieję jednak nadal mamy.
22 marca miałam pozytywny test owulacyjny ( to było w sobote wieczorem ) ❤️ było w niedziele nad ranem ;)
Planowany okres mam mieć jutro badz w sobote.
Ale ze względu na to ,że jutro miałam mieć robiony rezonans z kontrastem postanowiłam wczoraj dla świętego spokoju zrobić bete- wyszła 7.11 ( w moim laboratorium powyżej 5 sugerują ciaze ), dzisiaj powtórzyłam wyszło 12.06 - wiem powinnam po dwóch dniach ,ale nie zdążyłabym z wynikiem jutro do rezonansu.
Zrobiłam też progesteron wyszedł 8.24 wydaje mi się niski.
Na nic się nie nastawiam ,ale na wszelki wypadek przełożyłam rezonans
Gratuluję ciąży 😍 jednak napisałaś nie na tym wątku co trzeba. Zobacz regulamin na pierwszej stronie.

Do góry