farsz na pierogi PYCHA!!! 


przepis trochę podpatrzony i przywieziony ze wschodu i nieco zmodyfikowany
tajny przez poufny
robimy ciasto na pierogi i napełniamy je farszem :
pierogi diabelskie
pół na pół biały ser mielony i ziemniaki gotowane, przemielić przez maszynkę...sól , pieprz, papryka słodka dla koloru, papryka ostra dla smaku, sól, pieprz, dużo czosnku, ja na 70 dkg sera i 70 dkg ziemniaków daję cała główkę czosnku przeciśniętego przez praskę.......
pierogi rajskie
to tak samo ser i kartofelki pół na pół, do tego pesto bazyliowe pół małego słoika, mały koncentrat pomidorowy, kilka ząbków czosnku ale nie dużo i suszone pomidory, ja daje pół słoika takiego jak ogórki konserwowe
są pyszne polecam!!



przepis trochę podpatrzony i przywieziony ze wschodu i nieco zmodyfikowany
tajny przez poufny

robimy ciasto na pierogi i napełniamy je farszem :
pierogi diabelskie
pół na pół biały ser mielony i ziemniaki gotowane, przemielić przez maszynkę...sól , pieprz, papryka słodka dla koloru, papryka ostra dla smaku, sól, pieprz, dużo czosnku, ja na 70 dkg sera i 70 dkg ziemniaków daję cała główkę czosnku przeciśniętego przez praskę.......
pierogi rajskie
to tak samo ser i kartofelki pół na pół, do tego pesto bazyliowe pół małego słoika, mały koncentrat pomidorowy, kilka ząbków czosnku ale nie dużo i suszone pomidory, ja daje pół słoika takiego jak ogórki konserwowe
są pyszne polecam!!