aniag78
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 24 Kwiecień 2012
- Postów
- 726
elcia12 my głównie marynujemy w miodzie, piwie i ziołach. Druga marynata opiera się na musztardzie i keczupie, trzecia na jogurcie i czosnku.
Karkówka jest bardzo smaczna, jeśli przemarynuje ją się w mleku
A sałatki lubię typowo wiosenne: sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewka, do tego odrobina oliwy lub oleju z pestek dyni. Nie lubię sosów w sałatkach. Teściowa z kolei dorzuca do takowej jeszcze czerwoną fasolę/groszek i zalewa jogurtem z ziołami i czosnkiem.
Karkówka jest bardzo smaczna, jeśli przemarynuje ją się w mleku
A sałatki lubię typowo wiosenne: sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewka, do tego odrobina oliwy lub oleju z pestek dyni. Nie lubię sosów w sałatkach. Teściowa z kolei dorzuca do takowej jeszcze czerwoną fasolę/groszek i zalewa jogurtem z ziołami i czosnkiem.