reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kresa ciążowa

reklama
Wiesz co pytam bo ja właśnie też czuję takie dziwne rzeczy ale wiesz... nie chcę się nakręcac (choć i tak się człowiek nakręca) właśnie ból w piersiach tak od góry, powiększone sutki i takie jakby skurcze w dole brzucha od 2 dni... Zapachy to masakra nie mogę wejść do naszej łazienki bo czuje okropny smród tak jakby z rur kanalizacji hehe czego nikt inny u nas nie czuje, a najgorsze jest to że nie mogę jeść CZEKOLADY którą tak bardzo kocham :(((

Też czułam coś takiego jakby z kanalizacji w łazience[emoji23] Mąż mówił, że wymyślam, ale tam się nie dało wejść. Z czekoladą miałam identycznie i zaczęłam ją jeść jakieś 10 tygodni temu dopiero[emoji23]

Hmmm. Pamiętam jak siostra powiedziała naszej mamie, że spóźnia jej się miesiączka. I moja mama mówi: pokaż brzuch! I już wtedy miała delikatnie zarys kreski od pępka w dół. Więc kreska była przed pozytywnym testem. Moja mama miała też na samym początku ciąży - i jej mama (moja babcia) tak samo jej "wykryła" ciążę. Nie sprawdza się na wszystkich, bo u mnie pojawiła się późno, jakoś piąty miesiąc. Za to dluuugo nie chciała zniknąć... ;)

Ja mam kresę od dobrych paru lat, a w duży nigdy nie była i nie jestem. Także chyba co do tego to nie jest pierwszy objaw.

reklama
Do góry