Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak miałam. Test był jeszcze negatywny, a ona byłaUP Up
Miała któraś z Was taką kreskę tak wcześnie?? Czy to możliwe żeby to był taki pierwszy objaw ciąży? Jeszcze zanim test pokaże 2 kreski?
Wiesz co pytam bo ja właśnie też czuję takie dziwne rzeczy ale wiesz... nie chcę się nakręcac (choć i tak się człowiek nakręca) właśnie ból w piersiach tak od góry, powiększone sutki i takie jakby skurcze w dole brzucha od 2 dni... Zapachy to masakra nie mogę wejść do naszej łazienki bo czuje okropny smród tak jakby z rur kanalizacji hehe czego nikt inny u nas nie czuje, a najgorsze jest to że nie mogę jeść CZEKOLADY którą tak bardzo kocham((
Nie.UP Up
Miała któraś z Was taką kreskę tak wcześnie?? Czy to możliwe żeby to był taki pierwszy objaw ciąży? Jeszcze zanim test pokaże 2 kreski?
Tak może, są potwierdzone przypadki. Pani ginekolog o tym mówiła kresa może być pod wpływem wydzielania melaniny, pod wpływem zmian hormonalnych - chorobowych, a nawet złego odżywianieA myślisz że może się ona pokazac mimo BRAKU ciąży??