FullOfHope
Początkująca w BB
Dzisiaj w laboratorium przy okazji badania beta hcg, poprosiłam o tsh. Dam znać co i jak. Wyniki dopiero po 15 .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ,daj koniecznie znaćDzisiaj w laboratorium przy okazji badania beta hcg, poprosiłam o tsh. Dam znać co i jak. Wyniki dopiero po 15 .
beta nie zawsze musi się podwajać, to normalne, że może się potroić.Mam wynik.
Beta Hcg 94,4
Tsh 2,16
Czy hcg nie wzrosło za bardzo?
No tsh ciut za wysokie , ale chyba nie powinno stanowić problemu ,mój lekarz mówił że nie więcej jak 2 w ciążyMam wynik.
Beta Hcg 94,4
Tsh 2,16
Czy hcg nie wzrosło za bardzo?
Hmm nawet chyba mam w domu duphaston ale trochę sie boję brać na własną rękę. Tym bardziej, że tak jak wyżej pisałam już nie mam plamień. Śluz mlecznego koloru. W każdym razie dzięki za poradę, zapytam lekarza na wizycie o toPoproś odrazu lekarza o duphaston albo Luteinę, bo plamienia są spowodowane niskim progesteronem.