reklama
oliviaa
Fanka BB :)
moze seria wizyt w dobrym salonie kosmetycznym od ukochanego meza np na urodziny podrzuc mu pomysl;-)Laski co polecacie na ujedrnienie piersi i brzucha? No po porodzie rzecz jasna.
Podobno niezła jest seria Dr Iren Eris Body Art.
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Kupiłam ostatnio ten tusz
i jestem zadowolona , ma taka fajną szczoteczke, która rewelacyjnie rozdziela rzęsy podczas malowania a co dla mnie najważniejsze jedynie je pogrubia a nie wydłuża
CHWALIPIĘTA!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
CHWALIPIĘTA!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kupiłam ostatnio ten tusz
i jestem zadowolona , ma taka fajną szczoteczke, która rewelacyjnie rozdziela rzęsy podczas malowania a co dla mnie najważniejsze jedynie je pogrubia a nie wydłuża
w sobote własnie byłam w drogerii i jest promocja na ten tusz, chyba 19 zł i tak sie własnie zastanawiam zeby go kupic, mnie tez zalezy zeby pogrubiał ale nie za bardzo wydłuzał rzesy.
chyba sie skusze......
Joaska
Lipcowe mamy '05
cały czas się zbieram, zeby pochwalic sie opiniami o moich nowych odkryciach, wiec wkoncu to robie
dostałam od kolezanki w prezencie korektor rozswietlajacy z Avonu, jak dla mnie rewelacja, w pedzelku, super kryje i ma w sobe takie malusie drobinki, sprawdziłam na zasiniałych dołkach pod oczami. :-):-)
tu link allegro Avon Rozświetlajacy korektor w pędzelku light (337430161) - Aukcje internetowe Allegro
kolejne odrycie to chusteczki samoopalajace Dax Cosmetics
naprawde skóra robi sie ładnie opalona, juz po pierwszej aplikacji, trzeba czasem powtorzyc, jesna chusteczka starcza mi na całe ciało, ale jak chcecie wygladac na opalone mocnej po 3 h trzeba wetrzec jeszcze jedna. Cena do 1,70 .
dostałam od kolezanki w prezencie korektor rozswietlajacy z Avonu, jak dla mnie rewelacja, w pedzelku, super kryje i ma w sobe takie malusie drobinki, sprawdziłam na zasiniałych dołkach pod oczami. :-):-)
tu link allegro Avon Rozświetlajacy korektor w pędzelku light (337430161) - Aukcje internetowe Allegro
kolejne odrycie to chusteczki samoopalajace Dax Cosmetics
naprawde skóra robi sie ładnie opalona, juz po pierwszej aplikacji, trzeba czasem powtorzyc, jesna chusteczka starcza mi na całe ciało, ale jak chcecie wygladac na opalone mocnej po 3 h trzeba wetrzec jeszcze jedna. Cena do 1,70 .
nenius
Przyjaciółki 2008
podobaja mi się te chusteczki , muszę ich poszukać bo ze mnie to straszna bledzizna...
elfiko
lipcowe mamy ´05
Kupiłam sobie dzisiaj taką chusteczke wieczorkiem wypróbujekolejne odrycie to chusteczki samoopalajace Dax Cosmetics
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kupiłam sobie dzisiaj taką chusteczke wieczorkiem wypróbuje
i jak??