reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
a ja sie dowiem we wtorek czy psozlo cos tyckuw gore chociaz. bo jeszcze nic a nic. wczoraj si ewazylam na swojej wadze ale 2 kg mniej wyszlo to sie zdziwilam czy chudne i tyje i chudne.... ale to chyba nie tak ona stara jest i nie wazylam sie dano na niej . normalnie jak wychodzilam ze spzitala bylo 82 to sie okaze czy cos przybralam czy nie. cos juz bym chciala bo to juz polowa 5 miecha nie
mamolka
Fanka BB :)
a tam miissiiss narzekasz- ja bym tam nie narzekała na twoim miejscu- im mniej przytyjesz tym łatwiej wrócisz do wagi sprzed pierwszej ciąży Będzie dobrze - Jasiek zdrowy to i ty nie masz się czym przejmować
Ja staram się nie obżerać - choć przyznaję się że codziennie muszę coś słodkiego przekąsić bo inaczej jestem złośnica i ciężko się ze mną dogadać. Póki co od 2 tyg trzymam wagę - moje 9,5 kg + czeka na wsze hehehehe
Ja staram się nie obżerać - choć przyznaję się że codziennie muszę coś słodkiego przekąsić bo inaczej jestem złośnica i ciężko się ze mną dogadać. Póki co od 2 tyg trzymam wagę - moje 9,5 kg + czeka na wsze hehehehe
Ha-NN-aH
BB fan
A ja wogóle nie mam apetytu i prawie nic nie jem. Słodkie też poszło w odstawkę, rzadko coś przekąszę. I tak ważę 68 kg czyli 4,5 kg na +, a już było 5,5 kg do przodu i spadło jak widać.
Ja się dziś zmierzyłam i zważyłam i tak:
19t 0d +100 gram od początku ciąży, z tym, że ja w pierwszych miesiącach schudłam prawie 2 kg a teraz to nadrobiłam, ale końcowy efekt jest taki jak napisałam
Brzuszek w najszerszym miejscu 93 cm, w pępku 91 cm, nie pamietam ile bylo wczesniej
19t 0d +100 gram od początku ciąży, z tym, że ja w pierwszych miesiącach schudłam prawie 2 kg a teraz to nadrobiłam, ale końcowy efekt jest taki jak napisałam
Brzuszek w najszerszym miejscu 93 cm, w pępku 91 cm, nie pamietam ile bylo wczesniej
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
no tak - pisałam wam ze 6 kg do przodu?? To już nieaktualne... w 3 dni przybyłam kolejne 2 kg wiec jest już 8 do przodu... i ciągle rosnie... jak ja bym chciała miec 100 gram...
reklama
Dziewczyny, w 7 tc ważyłam 63 kg, co i tak było trochę za dużo jak na mój wzrost (159 cm), w 12tc 61,3 kg, w 15tc 61,6 kg, w 18 tc 62,6 kg, w 19 tc 63,1 kg, z tym, że w 18 i 19 tyg ważyłam się u siebie a wcześniej u gina, a u gina zawsze mniej ważylam mimo że wizyty mam pod wieczór jak praktycznie powinnam ważyć więcej. W domu zawsze wychodziło mi więcej, nawet jak ważyłam się w te same dni co była wizyta u gina, ale w karcie ciązy mam wagę od gina i taką wagę przyjmuję Lepiej wygląda Ważę się zawsze rano, na golasa
Wg suwaczka moja dzidzia ma ok 200 gram, więc dopiero teraz zacznę tyć Trochę się tego obawiam, bo z wagą walczyłam zawsze, poza tym boję się rozstępów choć i tak się już prawie pogodziłam, że mi wyjdą, skoro mam na reszcie ciała :/ Smaruję się codziennie po kilka razy, żeby jak mi wyjdą te paskudztwa nie mieć do siebie pretensji że nic nie robiłam.
Wg suwaczka moja dzidzia ma ok 200 gram, więc dopiero teraz zacznę tyć Trochę się tego obawiam, bo z wagą walczyłam zawsze, poza tym boję się rozstępów choć i tak się już prawie pogodziłam, że mi wyjdą, skoro mam na reszcie ciała :/ Smaruję się codziennie po kilka razy, żeby jak mi wyjdą te paskudztwa nie mieć do siebie pretensji że nic nie robiłam.
Ostatnia edycja: