reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kilogramy i centymetry na +

Waga rano wróciła do normy... ciekawe czy wieczorkiem tez taka różnica będzie... chyba wszystko przez tą sól, ale ja znów mam ochotę na frytki

reklama
Wiolcia bądź rozgrzeszona...........ja dzis wpierdzieliłam paczkę chipsów aż mi sie do teraz odbija:zawstydzona/y:

No właśnie - my wiemy swoje a nasze organizmy swoje więc to nie takie łatwe tak po prostu sobie nie zjeść
Sarka niech nam na zdrowie wyjdzie ta sól hehehe.

ja sól staram się ograniczać - ale to chyba tylko w białej postaci jak mam coś posypać hehe chipsy też mi się zdarzy zjeść i potem mam wyrzuty sumienia bo na wadze przybyło już trochę i chyba muszę przystopować z głupotami hehe

20 tc i już 5,7 kg na plusie.
Biust przed ciążą 90 cm w chwili obecnej 105 cm (+ 15 cm):szok:
Brzuch przed ciążą 70 cm a teraz 104 cm (+34 cm)

24 tc od początku ciąży +6,5 kg
Biust 107 cm (+ 3 cm)
Brzuch 106 cm (+ 2 cm)

Dziewczyny spokojnie - do 15 kg nam jeszcze daleko ;-) Cristalrose a przecież już jesteśmy bliżej niż dalej więc wydaje mi sie że tyjemy w sam raz :tak:

reklama
Do góry