reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o Nas !!!

Hej:)
Mam na imię Julita - 21 lat. Mój mąż ma na imię Bartłomiej, od pół roku jesteśmy małżeństwem i mamy 4-miesięcznego synka Marcelka. Jak narazie mam wykształcenie średnie w zawodzie technik ekonomista. Mój mąż w tej chwili pracuje w Holandii a ja z małym siedzę w domku:)
Pozdrawiam:)*

reklama
Witajcie
Mam na imię Agata -33 lata już skończone. Z moim mężem jesteśmy już 11 lat. I dzidzię urodzilam na IV roku i z tegoż powodu nie podjęłam pracy po studiach. teraz jest druga dzidzia i swoje wykształcenie realizuję jako mama- jestem socjologiem :) Bardzo lubię to zajęcie, gdyby nie fakt że ztego pieniędzy nie ma. Ale wazne ze dzieciaki mają mamę w domu :) która trzyma łapkę na pulsie i ma czas na ich problemy :)

Witam!
Mam na imię Sabina i jestem mamą dwóch dziewczynek: Klary 5 lat i Kaliny 1 rok. Jak na razie nie pracuje zawodowo - od półtora roku - ale się dokształcam - zaczęłąm kilka miesięcy temu studia podyplomowe z PR'u. Mam 32 lata. Mieszkamy w Warszawie.

Pozdrawiam ciepło

witam.

mam na imie Ola, jestem z sierakowic (woj. pomorskie)
mam 21 lat. Jestem mamą dwoja szkrabów:-)
kacperka krory ma rok i 8 miesiecy i majeczki z wpadeczki:-D która ma prawie 7 miesiecy.
Meżatka od 2 miesięcy...oczywiscie siedzaca w domu

hej
mam na imie Kamila,
mam córcię Victorię która urodzila sie 24.11.09
skończyłam technikum handlowe, pracowałam za granicą w sklepie jubilerskim prawie 3 lata.. teraz siedze w domku z małą,

mieszkamy w IE

Ostatnia edycja:
Ooo to odświeżymy trochę wąteczek

Mam na imię Magda i zaraz skończę 30 lat. Siedzę sobie w domku gdyż 3 miesiące temu bocian przyniósł mi największy skarb - Synusia Kamilusia. Dwa lata po ślubie, małża poznałam w sklepie - chyba taka promocja była - kup śmietanę i małż gratis :-D Chyba tyle...

Na imię mam Iza:) Siedem i pół roku temu poślubiłam Tomasza...z którym jestem od ponad 13 lat:) W styczniu tego roku stuknęła mi 30. Obecnie siedzę w domku i wychowuję naszego adoptusia Krzysia. Krzysio wczoraj skończył 10 miesięcy:)

To i ja się przywitam :)

Mam 25 lat i 2 dzieci, 8 letnią córcię Gabi i 5 miesięcznego synka Cypcia, w związku z tatusiem moich szkrabów jestem już prawie od 10 lat. Siedzę z dzieciaczkami w domu już jakiś czas, z córcią tak na stałe (wcześniej chodziłam do szkoły dziennej liceum handlowego, a później studium kosmetycznego) jestem od lipca 2008, w sumie to można powiedzieć, że od lipca 2007, bo przez ten rok chodziłam co prawda do studium wizażu, ale to była zaoczna szkoła, więc zajęcia miałam co 2 weekend. Od maja 2010 towarzyszy nam w domku jeszcze Cypcio ;)

reklama
Do góry