reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o Nas !!!

reklama
Hej to i ja się dopiszę :-) Mam na imię Magda lat 20:)mojego męża znam z osiedlowego podwórka przez długi czas bardzo żeśmy się nie lubili i nawet głupie cześć było dla nas wielkim problemem hehe:-D a tu proszę już ponad 4 lata razem 5 msc po ślubie a od prawie 3 msc jesteśmy rodzicami cudownego szkraba Kacpra :-) W weekendy jestem studentką 2 roku(zaocznie) na kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne a w tyg. żoną i matką :-)

Witam wszystkie mamy:)Dopiero dzisiaj odkrylam to forum mimo ze juz prawie rok sie udzielam:)wiec i ja sie przedstawie.

Jestem szczęśliwą mamusią 9 miesiecznego szkraba.Jestem samotną matką:)Obecnie na urlopie wychowawczym jeszcze przez rok a moze krocej jak moja corcia podrosnie to moze zdecyduje sie poszukac innej pracy.Pracowalam jako ekspedientka w cukierni na dziale tortow weselnych.I tam poznalam ojca mojej ewuni jak przyszedl złożyc zamowienie na wielgachny tort urodzinowy ale pomylil dzialy(potem twierdzil ze specjalnie pomylil).Niestety nie jestesmy razem z roznych przyczyn ode mnie nie zależnych.

Przebywam obecnie non stop w domu i troche nie wiem co zrobic z wolnym czasem.

hej również ja dołączam :-)

jestem mamą 18miesięcznego Adasia. Jestem mężatką, mąż dużo pracuje i z przyczyn zawodowych od kilku miesięcy nie mieszka z nami. Na szczęście do końca roku ta sytuacja zmieni się :-) Nie pracuje, zajmuję się moim łobuziakiem :-)
a męża poznałam w podstawówce, w 4 klasie chodziliśmy do tej samej grupy, wtedy już mi się podobał. cóż chyba stara miłość nie rdzewieje :-D w gimnazjum kontakt się urwał, a w czasie moich studiów odnowił się na nk i zaczęliśmy się spotykać i potem zaręczyliśmy się, ślub i dzidzia :-)

Rosi ja już 2,5 roku, a odkrycia dokonałam dopiero dziś ;)

22-letnia mama 2-letniej Mai, studentka III roku architektury krajobrazu, na urlopie wychowawczym, córcię wychowuję sama :)
Pozdrawiam

Mam na imie Justyna, mam 23 lata i 17 miesieczna corke Julie:)
Meza poznalam w dyskotece;p dlugo by opowiadac jak to sie stalo...ale dzieki jego dazeniu kim jestem i jak mnie nemierzyc na dzis dzien jestemy malznetswem. slub wzielismy 1 sierpnia 2009 a 4 miesiace pozneij urodzila sie nasza pociecha:)

Mieszkam w malej mijescowosci Międzyrzecz w woj. lubuskim tak pomiedzy Gorzowem Wlkp a Zielona Gora:)
ja siedze w domku choc szukam pracy jako niania.

Maz na chwile obecna zmienil prace i jest na miesiecznym okresie probnym. Mam nadzieje ze wyniknie z tego umowa stała bo taka umowe ma juz miec druga:)
mysle ze to wystarczy:)

No to ja też tu opisze kilka słów o sobie.
Na imię mam Natalia, mam roczną córkę Dianę. Z mężem jesteśmy od 2004 roku, pobraliśmy się w lipcu 2009, po 10 miesiącach urodziła się Diana. Z wykształcenia jestem nauczycielem wychowawcą dzieci najmłodszych (przedszkola i klasy 1-3), ale nie zamierzam pracować w zawodzie. Niedługo otwieram własny biznesik. Mąż jest programistą, obecnie czeka na zlecenia i dalej szuka czegoś na stałe, bo na razie to tylko praca zdalna jest.

Mam na imię Emilia i jestem z Malborka;)
Mam prawie 19 lat, mając 17 i pół lat urodziłam moje największe szczęście;)
Na codzień wychowuję córeczkę i uczęszczam do szkoły( teraz wakacje) a po nich studia;)

Mam na imie Ania mam 21 lat mieszkam w sułowie ma trójkę dzieci
Kamilek 4l Kacperek 2l i Patrycja 2 miesiace z moim poznalismy sie ponad 6 lat temu i tak zostalismy razem obecnie siedze wdomku z dziecmi

reklama
To i ja się przedstawię... Mam na imię Marta, mam 25 lat i jestem mamą dwóch wspaniałych chłopców:) Z Mężem znamy się od 10 lat;);) w Marcu będziemy obchodzić czwartą rocznicę ślubu:) Oboje jesteśmy plastykami, chodziliśmy do jednej klasy w gimnazjum, później w liceum, razem poszliśmy na studia, ale na drugim roku zrezygnowaliśmy bo urodził się Radzio:D Mąż pracuje a ja zajmuje się urwisami w domu.

Do góry