reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o Nas !!!

No to i ja się Wam troszkę przedstawię.:-)
Mam na imię Aśka,mam 32(no już prawie 33 lata)
Mieszkam w Starachowicach,w woj.świętokrzyskim.
W posiadaniu mąż Rafał(33),i dwaj synowie Maciej 10lat,i Emil 4,5 roku(prawie)
Z Mężem znamy się 12 lat,po ślubie 10.
Poznaliśmy się,może lepiej zabrzmi zostaliśmy wyswataniu przez mojego szwagra
,i jego byłą dziewczynę ,a moją kumpelę.

Po urodzeniu Maciusia ciężki okres,
strach o dziecko,oiom,lęk czy przeżyje,ale przeszliśmy przez to razem
Potem myśli druga ciąża...,ja na NIE,mąz na tak.
Jednak mnie przekonał,i jest Emiliano.
I tak do dziś stanowimy szczęśliwą rodzinkę.

Ostatnia edycja:
reklama
Też się przedstawię, bo wychodzi na to że posiedzę z synkiem w domu dłużej.
mam na imię Mariola, 21 lat w tym roku... synek nazywa się Oliwier, urodzony 28 października 2011.
Mieszkamy w Lublinie. Oprócz zajmowania się dzieckiem bardzo chętnie scrapuję (dopiero początki), teraz robię pisanki na styropianie zdobione wstążkami i aplikacjami.

pochwalę się zdjęciami niedługo.

Kamila lat 22 ;-) Syn Wiktor urodzony 31.10.2009r. Syn Milan Przyjdzie na świat między 21 maja a 1 czerwca :)) .
Uczę się zaocznie. Z wykształcenia jestem fryzjerką.
Siedzę w domu z synkiem, planuję podjąć pracę dopiero gdy Milan pójdzie do przedszkola :))
Chciała bym dorobić sobie jakiś grosz siedząc w domu ale kompletnie nie mam pomysłu w jaki sposób :baffled:

witam mam na imię Gosia (Małgorzata) mam 21lat (ur.22.10.1990r.). Syn Kacperek ur.07.03.2010r. jestem w domu od roku ponieważ brak pracy mnie do tego zmusił. Mężatką jestem od prawie 3lat. Urodziłam się w Częstochowie ale obecnie mieszkam we Wieluniu. Uwielbiam czytać książki, ukończyłam rok temu technikum o kierunku technik ochrony środowiska.

Ola - 28 lat, mężatka od 3,5 roku. Mama 1,5 rocznej Basi - córeczka wymaga stałej opieki i ciągłych kursów po lekarzach, szpitalach i na rehabilitację, stąd decyzja że zostaję w domu z małą

Cześć :) Mam na imię Monika, mam 27 lat i mieszkam w podwarszawskich Markach. Mam męża i synka Łukasza, który ma obecnie 11 miesięcy. W domu pozostanę dopóki mały nie pójdzie do przedszkola

Witam,mam na imię Nina lat 24 mieszkam w Krośnie (od nie dawna ,wcześniej śląsk:tak:)na stanie posiadam Męża Bartłomieja,córcie Zosie i dwa psy:rofl2: ot taki zakręcony dom,w domu jestem bo mogę na szczęście i dlatego że planujemy już drugie dziecko;-)a ktoś musi to ogarniać hehe
Pozdrawiam

Wiola, (jak Nick podpowiada :)) jeszcze przez miesiąc 30-tka :), mama dwóch chłopców 5 i 2 lata, żona męża (mego oczywiście:)).
Nie pracuję i chyba zaczynam fiksować od siedzenia z dziećmi, choć z nimi mi nie nudno, zawsze coś trzeba zrobić ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej jestem Agnieszka mam 25lat mieszkam w Warszawie mam dwie córy i męża starsza ma 7 lat a młodsza 2 lata siedze w domku z braku pracy i miejsca w panstwowym dobrym przedszkolu

Do góry