reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc dziewuchy !! Witam wszystkie nowe przyszle mamusie :) Ja dzis jestem juz dwa razy bardziej szczesliwa :) pierwsze to jak wiadomo moja kochana dzidzia , a drugie.....( moze nie w tej kolejnosci co powinno byc ) ale, wczoraj moj kochany mi sie oswiadczyl w lesie przy skakajacych jelonkach, sarenkach i biegajacych zajaczkach i dzikow :) Pierscionek przesliczny !!!!!!! a ja juz jestem nazyczona ::)

reklama
Kochane! Bardzo dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi - jestem naprawdę poruszona waszą serdecznością i życzliwością. Od razu zrobiło mi się lepiej na duszy :) Macie rację, że podstawa to pozytywne myślenie, tyle że czasem jakoś tak z nim kiepsko... Za dwa tygodnie pierwsze USG, mam nadzieję, że usłyszę bicie serduszka maleństwa. Wtedy już na pewno się uspokoję. Pozdrawiam was gorąco i przesyłam ciążowe fluidki :)

dzieki dziewczynki macie racje juz nie bede mierzyc temperaturki co ma byc to bedzie zdaje sie na los ;D nie bede juz myslec poprost dzidzia sama przyjdzie pozdrawiam serdecznie i witam nowych w naszym gronie pozdrawiam asia 8) 8) 8)jeszcze tylko 16 dni i jada na urlopek z mezusiem bedzie extra :p ::) ;D :laugh:

Hej Małgosiaa gratulacje i nie martw sie że zła kolejność, u mnie też będzie tak samo. Najpierw dzidzia potem zaręczyn bo mój facet sie do tego nie śpieszy ;)

reklama
Do góry