reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Pchełko to może być opryszczka albo zajady tak jak mówi twój mąż. W aptece można kupić różne maści na to bardzo dobry jest ZYRTEC czy jakoś tak ;) albo możesz posmarować to spirytusem lub czymś na spirytusie to wtedy to wyschnie i szybko sie zagoi pozdrawiam i całuje

reklama
Pomozcie !! Jest mi strasznie niedobrze....caly czas chce mi sie plakac, zwymiotowac tez mi sie chce, dzis myslalam ze w kinie nie wytrzymam. I caly czas sie zastanawiam czy ja bede szczesliwa z moim przyszlym mezem, czy ja go kocham ??? Okropne sa te mysli i strasznie mnie mecza ......pomozcie mi :(

małgosiu wszystko bedzie dobrze jak rozumiem to poczatki ciazy wiec wymiotujesz zmiana nastroju itp.ja w 1 ciazy miałam extra zero mdłosci zero wymiotów ale to chyba dobry znak te twoje mdłosci a co do pytanka czy kochasz swojego przyszłego meza to ty sama musisz sobie na te pytanie odpowiedziec nikt ci w tym nie pomoze rozwaz wszystkie za i przeciw albo pomieszkajcie razem bez slubu a wtedy zobaczysz czy chcesz byc z nim na całe zycie pozdrawiam bardzo szczesliwa zona pawełka

MALGOSIU to w ciazy normalka z mdlosciami i wymiotami na to nie ma lekarstwa mi przeszlo w okolo 9 tygodniu.CO do tego czy go kochasz sama pomysl to decyzja na cale zycie

No wlasnie zaczelam miec takie mysli od momentu kiedy zaczol sie drugi miesiac....i to nie caly czas ! Mam tylko takie napady, zmiany nasroju, przez chwilke pomysle o tym, ze moje zycie sie zmienia maksymalnie i czy kocham swego Tomusia, a chwilke pozniej juz wiem, ze wszystko jest ok i nie mam zadnych watpliwosci, denerwuje mnie to bo wczesniej nie mialam wcale takich mysli :( Strasznie mnie to meczy...

reklama
to moze dlatego masz watpliwosci przez te pol roku nie poznaliscie sie do konca.Jak bysce troche poczekali z dzidzia bylo by latweij a ciaz zmienia ludzi

Do góry