reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj anek. fajnie że do nas dołączyłaś im wiecej tym lepiej ;D
w grupie raźniej.
ja powinnam dzisiaj dostać @ ale jak na razie (nie zapeszając ) nawet nie czuję żeby była blisko :laugh: :laugh:
pożyjemy ... zobaczymy....

reklama
anek , witaj!!! i postaraj sie szybciutko o pozytywne fluidki dla weteranek BB, które czekaja na fasolkę ;)

KA milka, czy ty cos nam szykujesz???

pchełka10.05, jutro też zaświeci słońce!!"
Jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień"!!

Małgosiaa przeogromne gratulacje!!!!!!

pytio nic sie nie mart brakiem nudności! ja przy pierwszej ciąży
też ich nie miałam a potrafiłam zjeść taka mase różnych rzeczy (np
śledzie zapijałam sokiem porzeczkowym)
jjedynym moim objawem był ból i napięcie piersi i straszne wahania nastroju
NAPEWNO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE
łapie fluidki cała masę ;D ;D

Po małej przerwie jestem. Dla mnie coś 13 nie był tym razem najszczęśliwszy - @ :(:(:(:(:(
Smutno mi było - ale cóż... widac ten najlepszy moment jeszcze przed nami...

Cześć!!Jestem nowa! Chce dzidziusia.Dziś robiłam test - NEGATYWNY!!Może za szybko go zrobiłam?? @ za tydzień!Pozdrawiam wszystkie oczekujące na fasolkę!!!! :)

czesc dziewczynki ja mam 2 dzin @ i niewiem co sie dzieja jest mi bardzo niedobrze mdli mnie co chwila chodze jakas taka przytłumiona najgorzej to te mdłosci sa a i strasznie boli mnie głowa mam straszne zawroty wiem ze to na 100% nie ciaza ale martwie sie niewiem co o tym myslec nigdy takiego czegos nie miałam poradcie mi cos asia :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

reklama
mam jeszcze pytanko zrobiło mi sie cos w konciku ust jest to przezroczyste z woda w srodku nigdy takiego czegos nie miałam jak sie tego pozbyc to sie powieksza maz mówi ze to zajady co to takiego i od czego to jest ratujcie :mad: :mad: :mad: :mad:

Do góry