reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Lana, bardzo mi przykro. Tylko tyle moge powiedzieć. Ale nie załamuj się, bo fasolka już zbliża się do Ciiebie wielkikim krokami..mówię Ci ;)

reklama
Lanuś..tak bardzo mi smutno razem z Tobą..dopingowałam Ci i tzrymałam kciuki..cóż..moze TY po prostu czekasz na mnie:)..ja w każdym razie wciąż wierzę, że już wkrótce będziesz drugi raz szczęśliwa mama..a w szafce bedzie leżal drugi pozytywny na pamiątkę;)..!!

Cuż Lana czeka Cię kolejny misiąc baraszkowania do upadłego ;D Kożystaj ile możesz, bo mój mężulek pewnie cierpi, bo ja w ogóle nie mam ochoty :(

Hej dziewczynki, dawno mnie nie było. Postanowiłam sie wyciszyć i w spokoju starać sie o dzidzię. Pisze do Was bo Wy bedziecie wiedziały i napewno mi pomożecie. A mianowicie dziś rano zrobiłam test ciążowy Quick Viue i miałam dwie kreseczki - jedna niebieska(testowa) a druga różowa tylko że bardzo słabo widoczna. Zrobiłam test w 26 dniu cyklu ponieważ nie czuje sie najlepiej: boli mnie podbrzusze a piersi rwą (tak po bokach). Cykle mam 30/31 dniowe. Już samam nie wiem co o tym myśleć. Gęba mi sie śmieje ale z drugiej strony boję sie czy nie robię sobie niepotrzebnej nadzei. Co Wy o tym myślicie?? Prosze poradzcie mi :-[

Już kilka razy słyszałam tu na forum, że dziewczyny miały taką słabą kreseczkę..a po kilku dniach wyszła już gruba....:D
Oj coś czuję, że ty w ciąży jesteś. Hip Hip Hura :D
Proponuję zrobić za 2-3 dnii jeszcze raz dla pewności. Wówczas już powinien test na 100% pokazać czy jesteś czy nie..ale ta blada różowa kreska to już może być oznaka, że coś się święci :D

Zgadzam się z Agnezz, proponuję, żebyś poczekała jeszcze do dnia spodziewanej miesiączki i powtórzyła test. Chociaż jestem prawie pewna, że wyjdzie jak najbardziej pozytywnie!

Jesteście super!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Siedziałam na tym stołku i przebierałamz niecierpliwości nogami kiedy któraś z Was coś szkrobnie. Potwórzę test za 2-3 dni i oczywiście Was poinformuję. Co do samopoczucia zapomniałam wspomnieć o bólach głowy, zgadze i niestrawnościach.
Całuje mocno i życzę Wam wszystkim fasolek jak sie patrzy ;D!!!

Lana strasznie mi przykro ,ale mnie też zalala @ ,zobaczysz my bedziemy mamusiami w marcu ,Marcia w tym teście jeśli jest niskie HCG ,kreska może być słąbo różowa pod warunkiem ,że nie jest to cień a faktycznie blado różowa kreska,trzymam kciuki powtórz test po 48 godzinach.

reklama
Też czytalam tu, ze dziewczęta robiły dla pewnosci drugi..bo pierwszy-blada jedna krecha-no ale drugi już rozwial wątpiloiwsci-wiec Marcia:)-ja pewnie juz bym swietowala;)

Do góry